Eset smart security-problem s instalacojom

poruka: 3
|
čitano: 1.086
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
offline
Eset smart security-problem s instalacojom

Pozdrav

ispričavam se ako je ovo pitanje već prije postavljeno ali ne mog na forumu nać odgovor preko pretraživača pa ću postavit ovdje pitanje, naime imao sam prije instaliran antivirusni program eset samrt security i tražilo me da ga nadogradim, pokrenuo sam nadogradnju i javljeno mi je da je to nemoguće, zacrvenio se onaj gumb/oko u traci desno na destopu i tražilo me da ga deinstaliram što sam i napravio, sad trenutno nemam nikakvu zaštitu na laptopu, imam windowse 7, pokušao sam instalirati besplatnu verziju preko neta no međutim svaki put prekine i vrati na početak instalacija kao da postoje neki zlonamjerni softveri, gdje mi ponudi da napravim čišćenje i nakon čišćenja mi javlja da nisu pronađeni nikakvi zlonamjerni softveri, stoga trebam vašu pomoć, kako instalirat antivirusni program po mogućnosti besplatni a da mi se instalira do kraja? Ne znam u ćemu je problem, trenutno mi je laptop nezaštićen a moram imati nekakav antivirusni program da ne pokupim razna čuda koja vrebaju na netu, unaprijed hvala :)

13 godina
offline
Re: Eset smart security-problem s instalacojom

Nakon deinstalacije antivirusa potrebno je restartati računalo kako bi se ostaci antivirusa uklonili do kraja. Nakon restarta pokušaj ponovno instalirati ESS.

10 godina
protjeran
offline
Re: Eset smart security-problem s instalacojom
Eset zna imati te neke mušice. Na win 10 sam imao slucaj da se ess restarta po vise puta u minuti, i to ne prijavi kao gresku već se to vidlo samo u logovima i u nadzoru pouzdanosti windowsa.. Ni eset ni ms mi nisu tu mogli pomoći...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice