Mišljenje o ThreatFire-u

poruka: 4
|
čitano: 4.047
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
offline
Mišljenje o ThreatFire-u
pitanje

Čuo sam da je jako dobar i "pametan" antivirusni program ali i to da "ždere" jako puno memorije i zna dobro usporiti računalo!!

Pitam se dali je toliko dobar da ga se isplati imati instaliranog na računalu, s obzirom da mu reže preformanse?? i dali postoji neki sličan program ali da je ekonomičniji po pitanju memorije!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 22:15 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan
offline
Mišljenje o ThreatFire-u

Prvi put čujem da je ThreatFire memorijski zahtjevan. Ja sam ga koristio neko vrijeme al se nikako nisam mogao naviknuti na njega. Ipak sam ljubitelj klasične zaštite. Najzgodnije ti je da skineš i isprobaš. Ipak je freeware koliko je meni ostalo u sjećanju.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
15 godina
offline
Mišljenje o ThreatFire-u

Freeware jeste ali vrhnuski i ne koristi toliko memorije - to ti je neko pogrešno rekao. ja sam ga korstio dugo vremena i onda se prebacio na AVG 8.0 i dobro se zeznuo...

 

vraćam se pod hitno!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
offline
Mišljenje o ThreatFire-u
autorov komentar

Neznam za to 100% jer ga nisam instaliravao sebi, ali kolega mi je govorio da ga je instalirao na svoj comp.(ima dobru confu.) i da mu je comp. faktički štopao od njega dok nije " pohvatao sve procese" a to je trajalo par dana....

Ali da je zaista ali zaista odličan što se tiče zaštite, jer analizira ponašanje procesa prilikom pokretanja i ne dozvoljava raznoj gamadi da se progura...a potpuno je besplatan!!

Ja sam koristio Avg 8.0 pa sam instalirao Eset Smart security ali je trial verzija...

Stoga mislim da će ThreatFire biti sljedeći "čuvar" ove mašine! Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2009 1:09 (Bellatrix).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice