Problemi sa Tabletom

poruka: 4
|
čitano: 1.476
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
offline
Problemi sa Tabletom

Pozdrav svima

Imam Tablet Toshiba i imao sam problema sa konekcijom,cesto sam morao deaktivirat i ponovo aktivirati wifi da bih mogao uci na internet.Medjutim prije par dana nisam nikako mogao na internet i slucajno sam izbrisao internet adapter...

Sad nemam konekciju i nemam nikakav ulaz na internet a usb kabal (original od tableta) nece da mi primi komp.Tablet nije android i ne moze USB na njega.

Nezz kako da skinem jebeni adapter s neta msm kako da ga prebacim na komp

Pomagajte pozz

mirnes
 
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
offline
Re: Problemi sa Tabletom

Probaj sa system repair ili refresh windows, nisam točno siguran kako se to zove. A ako ne, u najgorem slučaju ga vrati na tvorničke postavke.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
7 godina
neaktivan
offline
Re: Problemi sa Tabletom

ee hvala probat cu to

mirnes
7 godina
neaktivan
offline
Problemi sa Tabletom

imam lenovo yoga 3, juče je trazio da azurira sistem, sve jeuredno uradio, ali ne mogu dalje da dignem sistem jer trazi da se ulogujem poslednjim gugl nalogom koji je sinhronizovan na uređaju, a ja nemam pojma koji je nalog bio.. vraćao sam ga na fabrička podešavanja, ali ništa.. ono, drzim dugme za gašenje i pojačavanje tona, pa idem na data reset.. ali opet isto..

 

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2016 15:38 (ivand78).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice