HD, WD Problem

poruka: 4
|
čitano: 1.050
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
offline
HD, WD Problem

Imam problem sa diskom!! Molim za pomoć ljudi.

Pojavio se problem prvo kod mene kada sam otvorio umailu poruku DHL a to je bio nažalost neki virus koji mi je zablokirao ulaz u bilo koje podatke,nakon restartanja kompa bilo je sve ok,ali nakon parminuta pojavio mi se crni ekran i to je bilo to nisam mogao ništa.

Instalirao sam nove windowse,imam dva diska proizvođača WD, podjeljeni su na C,D,E,F.

Kada sam išao da otvorim D,E ili F disk zauzeće mi je kao i prije onoliko koliko sam imao ali disk je prazan dali mogu kako da popravim taj problem znači disk javlja da je zauzet ali pri otvaranju nema mikakav fajl.

MOLIM VAS ZA POMOĆ!!!!!

Unaprijed hvala ,Mario ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: HD, WD Problem

-riješi se virusa (antivirusom). Ako ne može u normal, uđi u safe mod (F8 od paljenja)... naravno, sam safemod nije rješenje trebaš i ostale alate (AV, utilse za čišćenje..) ali tako možeš započeti s čišćenjem. Za update AVa trebaš internet, u safemodu odaberi tad s networkingom.

 

Podatci su vjerojatno samo skriveni, 'ukradeni'. Kad se rješiš virusa, tad podesiš hidden i permisionse. Do tad ne vrijedi VIKATI. ;-)

 

btw, ako su ti podatci hitno potrebni, možeš bootati neki LiveCD/MiniPE...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
neaktivan
offline
Re: HD, WD Problem

Hvala kolega pokušat ću tako,ma nisu mi hitni podaci imam dosta toga od fife patcheva,filmova mojih slika pjesama itd... jojjj da uspije jer ću poluditi ma ja sam si sam kriv sto otvaram poruke od nepoznatih osoba :-) puno hvala idem pokušati tako,ZNAČI IMA NADE!!! 

11 godina
neaktivan
offline
Re: HD, WD Problem

Imao sam problem iste prirode sa HDD WD2500KS Caviar sa HDD repair toolsom sa c-net a sam ga ...iscekicao... i ona mi i dan danas radi ali joj fali oko 40Gb kapaciteta

 

balai janos
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice