Pickup & Return by MR Servis

poruka: 8
|
čitano: 10.674
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
offline
Pickup & Return by MR Servis

Za sve vas koji (još) ne znate (nije baš najnovija vijest):

Ako vam se pokvari uređaj koji je u jamstvu, a za koji je ovlašteni servis MR Servis (udruženi bivši M SAN Servis i Recro servis), isti taj servis ima uslugu prikupa uređaja od vas te vam ga nakom popravka vrate, bespalatno, opet ponavljam, ako je reklamirani uređaj u jamstvu, a usluga vrijedi za proizvode sljedećih proizvođača:

 

Acer, Alcatel, APC, Asus (prijenosna računala), Benq, Elotouch/Tico, Epson, Fujitsu, HP, Lenovo Think, MSI (prijenosna računala), Olympus, Panasonic, Sagem i Samsung (prijenosna računala, pisači, monitori i projektori).

 

Reklamaciju možete prijaviti ovdje, na br. tel: 01/640-11-11 ili na e-mail info@mrservis.hr

Eto, da se ne morate za*e*avati s odnošenjem uređaja trgovcu, pa čekati da ga on pošalje u servis, pa dok se vrati itd... {#}

Nisam imao priliku koristiti ovu uslugu, ako netko je svakako neka javi svoje dojmove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
offline
Re: Pickup & Return by MR Servis

Ta usluga je dostupna još od 1.3.2011.,

a MSI ima svoju posebnu špediciju, tako da za MSI ne mora biti dostupan MR,

nego će njihova odlučiti u koji servis ide, koji je najbliži i najdostupniji..

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
offline
Pickup & Return by MR Servis

Dali ima tko kakva iskustva s time? 

 
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Pickup & Return by MR Servis

Iskustvo s MR Servisom

 

Zovem ih telefonom da saznam lokaciju. Potanko mi objašnjavaju kako doći do njih i ne spominju opciju da oni dođu po uređaj!

Dolazim sa svim potrebnim, mladić za pultom u servisu vraća mi Jamstveni list ("To nam ne treba.") kopira račun i na moj upit kaže da će popravak biti gotov u roku 10 dana. I da mi mogu dostaviti uređaj na moju adresu. Odlično!

Slijedeći dan čeka me obavijest da im pošaljem Jamstveni list jer im je potreban.

Šaljem im Jamstveni list i čekam.

 

8 dana kasnije pokušavam saznati kad će mi dostaviti uređaj.

Na jedini broj telefona javlja se automat: "Poštovani ...", svi živi su zauzeti.

Na web stranicama Servisa provjeravam status servisnog naloga: "Čeka jamstveni list"

Iz 5. pokušaja živi glas s druge strane! Na svom zaslonu čita ovo o Jamstvenom listu, pa odlazi provjeriti pravo stanje. Nakon nekoliko minuta isprika uz riječi da mora još tražiti jer da ne znaju ...

 

Tražim nekog odgovornog, ... spaja me ...

valjda mu je objasnila o čemu se radi. Odgovorni odgovara da se dogovaraju s dobavljačem, trgovinom, rez. dijelovima. Ne znam s kim.

Uglavnom ovaj tjedan sigurno neće biti gotovo, vjerojatno slijedeći?!

 

Na moje pitanje zašto me nisu obavijestili da se neće držati obećanog roka nema suvislog odgovora.

 

Da, status servisnog naloga nakon razgovora promijenjen je u: "3 - Čeka dijelove/podršku".

 

 

 

 
3 0 hvala 0
14 godina
offline
Pickup & Return by MR Servis

Ista stvar je bila i kod mene samo sam njima ja poslao uređaj zumex-om, i isto se je dešavalo rekli su za 10dana gotovo ok, prođe 5 dana ja napravim provjeru na web-u piše da se čeka jamstveni list i račun a ja sve poslao u kutiji nazovem ih i svi zauzeti i napokon mi se neko javi ja njim kažem da je sve poslano kaže meni ženska samo malo da provjerim, i na kraju skuže da je sve u redu ok onda, i čekam onda još pet dana i ništa još uvijek na webu stoji da se čeka jamstveni list i račun, nazovem i pitam kaže da nije još gotovo da se čekaju djelovi, dobro, prođe još 7dana i ništa sve po starome, a onda sam ja bio ljut nazvao sam ih i reko sam njim da želim novi uređaj ili neka pošalju stari ili ču direktno doči k njima. I nakon toga došao mi je mail da je kvar uspiješno riješen te da je uređaj poslan. Toliko o mojem iskustvo s njima. 

 
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Pickup & Return by MR Servis

evo da se i ja ukljucim u temu...kako mi je laptop poceo izbacivat artefakte pa sam zatrazio servis koji pokriva garancija...prije 2 dana tocnije 7.2 je postar onako dosao na vrata kao jesi ti taj i taj, te da je on doso po laptop ja ono reko ok i dam ja njemu kutiju originalnu kako sam kupio sa svim unutra i rekao je da ce odma taj dan  to biti kod njih na servisu ili najkasnije sutradan...e sad ja sam vec polako zabrinut laptopa jos nema tamo u rugvici, danas sam ih bas zvao i rekli su da jos nije stiglo tj da ga nema u evidenciji...e sad dali  se trebam brinuti sta je sa laptopom ili je to normalno da nakon 2 cijela dana jos nije tamo posto sam ja u kutiju ubacio original racuna i jamstvenog lista jer nisam stigao kopirati posto je ovaj snijeg zapado pa nisam bio u mogucnosti, a oni su nakon mog maila odma sutradan dosli po laptop...prakticki sve sto je kod mene ostalo je neka polupismena otpremnica paketa, nadam se da nisam nekom poklonio laptop sta se u danasnje vrijeme sve radi...jos sutra cekam do kraja radnog vremena a to je do 17 sati, ako tamo nebude kome da se obratim? policiji ili kom drugom :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
offline
Pickup & Return by MR Servis

Ja čekam na laptop da mi pošalju već 2 mjeseca,uvijek vele da je kriva MBO i već drugi put naručuju novu kažu{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Pickup & Return by MR Servis

Ja svoj WD green 1 tb kupio pokvareni kad je jos bila dosta visoka cijena i bio je jos po reklamacijom..nazvo mr servis dosao kurir uzeo paket koji sam ja zapakirao i rekao tocno sta je , u roku tjedan dana stigao i to sata 3 ne sata 2 sto sam imao sto znaci da sam dobio bolje i stvarno sve pet sto se tice moje situacije. Poceo sam zbog mr servisa volit reklamacije ! {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice