Homebox turbo tarifa

poruka: 223
|
čitano: 56.445
|
moderatori: XXX-Man, pirat, Danny_HR, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
offline
Homebox turbo tarifa
Vip nudi u ovoj tarifi 75gb za 150kn, a nakon potrošenih tih 75gb brzina se smanjuje na 750kb/s.
Zanima me dal je netko u Zagrebu uspio dobiti tu tarifu jer u vipu kažu da je to samo za neka područja a ZG nije uključen
 
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Homebox turbo tarifa

Turbo je dostupan samo u ruralnim podrucjima gdje ljudi nemaju dovoljno dobru infrastukturu. Moze se dobiti samo posebnom ponudom preko mobitela i to ljudi vecinom oko nekih slavonskih gradova.

 
0 0 hvala 0
9 godina
offline
Homebox turbo tarifa

Na njihovoj stranici nema ništa o toj ponudi, ili ja ne mogu pronaći.

Ja imam kod njih ADSL ali brzina mi je samo 2.1 mb/s, ne znam jel bi onda meni omogućili taj turbo homebox.

 
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
offline
Homebox turbo tarifa

Dobio ponudu na homebox turbo prošli tjedan i napravio predbilježbu.Nema limita od 75Gb kako kažu,za 150kn na dvije godine.Tko ima mob na vipu cijena ide na 130kn.Čini mi se odlična opcija za tel/internet.

 
1 0 hvala 0
9 godina
offline
Re: Homebox turbo tarifa

Samo kako doći do te usluge ?

 

edit:

Evo odgovora od Vip-a:

 

Homebox/Officebox Turbo tarife bile su dostupne za aktivaciju u promotivnom periodu od 25.4.2016. do 31.10.2016.

Navedena ponuda trenutno nije aktualna.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 18:31 (kran).
2 godine
neaktivan
offline
Re: Homebox turbo tarifa

Napiši mi koje mjesto ti je stanovanja i gdje želiš homebox turbo pa ću ti nešto riješiti.

2 godine
neaktivan
offline
Re: Homebox turbo tarifa

daj mi napiši broj mob.da te nazovem.

6 godina
offline
Re: Homebox turbo tarifa
zacky kaže...

Dobio ponudu na homebox turbo prošli tjedan i napravio predbilježbu.Nema limita od 75Gb kako kažu,za 150kn na dvije godine.Tko ima mob na vipu cijena ide na 130kn.Čini mi se odlična opcija za tel/internet.

 

Imaš dokaz da nema limita?

7 godina
offline
Re: Homebox turbo tarifa
Nema limita, 75 gb je po najjacoj brzini, ako se to potrosi, padas na 700 kb/s.
 
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
offline
Re: Homebox turbo tarifa

Ništa ne pada,rekao sam da nema limita (znači brzina ostaje ista,full flat)

6 godina
offline
Re: Homebox turbo tarifa
zacky kaže...

Ništa ne pada,rekao sam da nema limita (znači brzina ostaje ista,full flat)

 Znači imaš dokaz za to?

6 godina
neaktivan
offline
Homebox turbo tarifa

Kakav dokaz trebaš?

Bio mi je vanjski suradnik vipa doma i ponudio mi taj paket i napravio predbilježbu.Par dana kasnije me nazvali iz vipa i potvrdio da želim to.

Ovaj paket nećeš naći na njihovim stranicama.Koliko sam saznao ovo nude samo u ruralnim područjima i to preko vanjskih suradnika koji obilaze potencijalne korisnike.

 

 
0 0 hvala 0
2 godine
neaktivan
offline
Re: Homebox turbo tarifa
Ja uspjeo dobiti u Zg prije 4 mj.,putem telefonske prodaje ženska me nazvala i pocela mi nuditi neke pakete tipa 30 GB za 190kn i tako nšto što meni ne odgovara,kada sam rekao da me samo interesira flat internet onda mi je rekla nesto kao imamo mi i jos jednu tarifu koju inace ne nudimo u Zg. Flat internet i tel.za 150 kn.
Odmah sam prihvatio i kontam nema nista od toga kad sutra dan zvoni dostavljac s novim homeboxom.
Za sada sam super zadovoljan,i brzina se smanjuje nakon potrosenih 75GB,prosli mj.se uvjerio.
 
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Homebox turbo tarifa

meni je također preko telefona prodajni predstavnik rekao da je flat internet bez ograničenja. trebam dobiti danas turbo box. sad nisam siguran ali na više mjesta na internetu  je spomenuto da je ograničenje na 75 gb po punoj bruini, a poslije se drastično smanjuje. ako je tako da li imam pravo vratiti taj box i odustati od ugovora jer nije FULL flat kako mi je rekao predstavnik. pun kofer mi je tih sitnih smicalica i podvala, skrivenih i prešućenih.

 
0 0 hvala 0
3 godine
offline
Re: Homebox turbo tarifa

Kako koristim i ja od nedavno bas ovu uslugu, par rijeci.

 

Klasicnog flata, onako kako ga mi zamisljamo - nema bez parice. Barem ja nisam uspio naci rjesenje, posebice ne u nekim zabitijim dijelovima bez (odgovarajuce) infrastrukture.

 

U principu, i nisu oni tebe (previse) slagali. Paket koji ja imam, a nema nikakvog razloga da vi imate nesto drugo, ukljucuje 100GB prometa, smanjenje brzine nakon potrosenih tih 100gb, ali i nocnu opciju, gdje se promet ne obracunava u razdoblju 00-08, znaci od ponoci do 8 ujutro imate klasicni flat bez ogranicenja. Sve i kad potrosis, i dalje imas internet, dakle, flat je. Po kojoj brzini, o tome bi se dalo diskutirati, ne mogu tvrditi ali islim da vip nigdje ne tvrdi ni da je to klasicni flat, a pogotovo ne tvrdi da ces ga imati po punoj LTE brzini (opet, bez ulazenja u diskusije koliko je to tocno mbps).  Logicno, kad bi to bio flat u punom smislu te rijeci, bez ikakvih ogranicenja, po lte brzini, recimo da dobijes 50-60mbps (sto je itekako moguce, i vise)..... za 150kn mjesecno, nisam siguran dali itko nudi tu brzinu po toj cijeni? Dakle, mozda to i je "smicalica i podvala", ali, kako god uzmes - flat je, u nijednom momentu ti vip nece onemoguiti uslugu, niti naplatiti nesto vise od onog sto pise, bez obzira koji ti promet napravio. O brzini ne pricam, ponavljam. Osim ako ti nisu rekli da je to flat po neogranicenoj brzini, no opet, tesko da tu ista mozes dokazati.

 

Meni je alternativa bio tele2 pokucni internet, medjutim, 50gb, bez nocne opcije, i po vecoj cijeni, sve je to presudilo u korist vipa.  100gb tesko mogu potrositi u tom dnevnom rezimu rada, a ako imam bas nesto toliko veliko za skinuti, uvijek imam nocnu opciju, 50-tak gb se bez problema skine za tih 8 sati. On line ne igram, pa neznam kako bi se 100gb drzalo u tim uvjetima, no nisam se time ni zamarao s obzirom da to ne koristim. Naravno, macak je to u vreci, jer ti vip ne garantira koju brzinu ces dobiti, ja imam sasvim zadovoljavajuce brzine za moje potrebe (20-60mbps), znam i ljude koji imaju i vise preko iste te usluge, znam ih koji imaju i manje od tih 20mbps.....

 

Meni su cak i rekli da imam 5 dana rok da isprobam, te ukoliko nisam zadovoljan da ga mogu bez "penala" vratiti i raskinuti ugovor, svakako pokusaj pitati za tu varijantu imas li ga pravo vratiti ako nisi zadovoljan.

 

Nitko ne spominje, vjerovatno taj detalj vecini i nije bitan, no s ovom uslugom dobivate i telefonski broj, odnosno fixnu telefonsku liniju, osobno je nisam isprobao jer mi ne treba, ali, 150kn za fixni telefon i flat...... nekakav flat, i nije prestrasno.

 

 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 12:18 (Damir22).
3 godine
online
Homebox turbo tarifa

Meni su isto to ponudili kaze full flat sto bass nevjerujem isto selendra kraj Vt vi koji imate kolka je brzina na speedtesu nakon potrosenih gb?Koliki je ping?Koji ruter jacina wifi signala?

-
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Homebox turbo tarifa

Imas pravo 14 dana od aktivacije uredaja probni rok koji te nista ne kosta pa probaj sam uvjerit se kako ce to funkcionirat na tvojoj adresi.

 
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Homebox turbo tarifa

Kako doći do te opciije, tj potpisivanja ugovora?

 
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Re: Homebox turbo tarifa

Možeš ju dobiti samo od određenih agenata koji rade u vipu.
Nemaju svi ovlasti to ponuditi.

3 godine
offline
Re: Homebox turbo tarifa
dunach kaže...

Kako doći do te opciije, tj potpisivanja ugovora?

 Ja otisao u VIP centar, rekao da me zanima samo internet, flat, ali da nemam telefonske linije, ni nista, djelatnica tamo rekla da imaju taj homebox turbo u ponudi za one koji nemau tehnicke mogucnosti za uvesti liniju,nije bas full klasicni flat, ali slicno tome,  i to je to. 

 

Navodno, po njenim rijecima, tu uslugu ne smiju nuditi tamo gdje ima tehnicke mogucnosti uvesti klasicni dsl, ali niti je provjeravala, niti pitala ista o tome, slozila papire, potpis, i rijeseno. Najbolje odi u vip centar, i pitaj, nista te ne kosta.

10 godina
offline
Re: Homebox turbo tarifa
horihoro kaže...

Meni su isto to ponudili kaze full flat sto bass nevjerujem isto selendra kraj Vt vi koji imate kolka je brzina na speedtesu nakon potrosenih gb?Koliki je ping?Koji ruter jacina wifi signala?

 mene danas nazvao djelatnik iz b-neta i kaže da ta turbo opcija preko vipa ima full flat i da je ranije bilo ograničenja ali da su to ukinuli....e sad vidit ćemo kako će to radit jer 14 dana je proba....

www.apriliabase.com
3 godine
offline
Re: Homebox turbo tarifa

Da, full flat JE, to stoji, znaci, nemas neku "cifru" koju kad potrosis ostanes bez neta. ALI, po punoj brzini ti je samo 100GB + sve ono sto napravis u periodu od ponoci do osam ujutro. Kad potrosis 100GB, i dalje imas internet, imas flat, ali po brzini od 1mbps (ili nesto manje), a ne po punoj brzini, znaci NIJE FULL flat, s neogranicenim prijenosom i neogranicenom brzinom.

 

Osim ako vip (opet) nije uveo nesto za nove korisnike, a da se to ne vrijedi za vec postojece.

10 godina
offline
Re: Homebox turbo tarifa
Damir22 kaže...

Da, full flat JE, to stoji, znaci, nemas neku "cifru" koju kad potrosis ostanes bez neta. ALI, po punoj brzini ti je samo 100GB + sve ono sto napravis u periodu od ponoci do osam ujutro. Kad potrosis 100GB, i dalje imas internet, imas flat, ali po brzini od 1mbps (ili nesto manje), a ne po punoj brzini, znaci NIJE FULL flat, s neogranicenim prijenosom i neogranicenom brzinom.

 

Osim ako vip (opet) nije uveo nesto za nove korisnike, a da se to ne vrijedi za vec postojece.

 meni je rečeno da nema spuštanja brzine...jer i prije je bio flat ...75gb + noćna opcija je bila po full brzini ali sad kaže da je non stop full brzina...a gle kad dođem vidit ćemo...

www.apriliabase.com
3 godine
offline
Re: Homebox turbo tarifa
bikerbj kaže...
.... noćna opcija je bila po full brzini ali sad kaže da je non stop full brzina...a gle kad dođem vidit ćemo...

 Bilo bi to odlicno, ali sam jako skeptican prema tome, jer... cemu onda postavljanje nekog limita (u ovom slucaju tih 100gb), ako se kad ga potrosis ne desi apsolutno nista?

 

Ne onemoguce pristup netu, ne naplate nista dodatno, ne smanje brzinu, pa cemu su onda postavljali taj limit? Uostalom, i po "uvjetima koristenja" pise da po potrosnji paketa (a to je tih 100gb) internet je i dalje moguce koristiti, bez ogranicenja i dodatne naplate, ALI po smanjenoj brzini - 0.75mbps, OSIM za nocnu opciju, gdje ponovo nema ogranicenja.

 

Dali to u praksi znaci da ako potrosis 100gb, od 08-24 imas 0.75mbps brzinu, a od 24-08 full brzinu, ili nesto trece, nemam pojma, nisam uspio potrositi paket, pa neznam sto se desi nakon toga po pitanju brzine, ali bilo bi super da si u pravu i da se ne desi apsolutno nista ;)

10 godina
offline
Re: Homebox turbo tarifa
Damir22 kaže...
bikerbj kaže...
.... noćna opcija je bila po full brzini ali sad kaže da je non stop full brzina...a gle kad dođem vidit ćemo...

 Bilo bi to odlicno, ali sam jako skeptican prema tome, jer... cemu onda postavljanje nekog limita (u ovom slucaju tih 100gb), ako se kad ga potrosis ne desi apsolutno nista?

 

Ne onemoguce pristup netu, ne naplate nista dodatno, ne smanje brzinu, pa cemu su onda postavljali taj limit? Uostalom, i po "uvjetima koristenja" pise da po potrosnji paketa (a to je tih 100gb) internet je i dalje moguce koristiti, bez ogranicenja i dodatne naplate, ALI po smanjenoj brzini - 0.75mbps, OSIM za nocnu opciju, gdje ponovo nema ogranicenja.

 

Dali to u praksi znaci da ako potrosis 100gb, od 08-24 imas 0.75mbps brzinu, a od 24-08 full brzinu, ili nesto trece, nemam pojma, nisam uspio potrositi paket, pa neznam sto se desi nakon toga po pitanju brzine, ali bilo bi super da si u pravu i da se ne desi apsolutno nista ;)

 evo danas me zvali iz VIP-a da mi stiže oprema za par dana i pri tome sam opet pitao što je sa brzinom poslije 75 ili 100 potrošenih gb a odgovor je bio da se brzina više ne umanjuje na 0,75mb već je stalno ista...to je sad neki promotivni period i tako će valjda biti i dalje....kad dođe oprema vidit ćemo...

www.apriliabase.com
10 godina
offline
Homebox turbo tarifa

http://www.speedtest.net/my-result/5858622126

 

e pa konaćno nakon 10+ godina da imam kulturnu brzinu.....

www.apriliabase.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2016 16:26 (bikerbj).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
offline
Homebox turbo tarifa

Nakon 100GB potrosenih u dnevnoj tarifi brzina u dnevnoj tarifi pada na 1Mbps.

Nocna opcija ( 00:08 ) ima konstatno full brzinu bez obzira na stanje/brzinu dnevne tarife.

 

I dnevna i nocna opcija su FLAT sto se tice prometa s time da Vip zadrzava pravo radi zastite mreznog integriteta, korisniku moze ograniciti/uskratiti uslugu ako unutar cjelomjesecnog razdoblja korisnik prenese vise od 150GB.

 

Clanak 36, uvjeti koristenja homebox turbo tarifa, na snazi od 1.11.2016

 

Za sada nema poznatih slucajeva, dojava ili izvjestaja da se isti clanak primjenjuje no on je tu...  Brzina se uredno snizava na 1Mbps nakon 100GB potrosenih u dnevnoj tarifi.

 

 

 

 

 

 
0 0 hvala 0
10 godina
offline
Re: Homebox turbo tarifa
spaljeni kaže...

Nakon 100GB potrosenih u dnevnoj tarifi brzina u dnevnoj tarifi pada na 1Mbps.

Nocna opcija ( 00:08 ) ima konstatno full brzinu bez obzira na stanje/brzinu dnevne tarife.

 

I dnevna i nocna opcija su FLAT sto se tice prometa s time da Vip zadrzava pravo radi zastite mreznog integriteta, korisniku moze ograniciti/uskratiti uslugu ako unutar cjelomjesecnog razdoblja korisnik prenese vise od 150GB.

 

Clanak 36, uvjeti koristenja homebox turbo tarifa, na snazi od 1.11.2016

 

Za sada nema poznatih slucajeva, dojava ili izvjestaja da se isti clanak primjenjuje no on je tu...  Brzina se uredno snizava na 1Mbps nakon 100GB potrosenih u dnevnoj tarifi.

 

 

 

 

 

 

a evo pola sam već potrošio još dan, dva pa ću i drugu polovicu...ako mi smanje brzinu vraćam uređaj i to je to...tri djelatnika su mi rekla da se brzina neće smanjivat e pa živi bili pa vidili...

www.apriliabase.com
3 godine
offline
Homebox turbo tarifa

Bas javi sto se desi kad (ako) potrosis tih 100gb, moguce je da su nesto promjenili.

 

@Spaljeni > da, taj uvjet postoji, ali kako kazes (izgleda) da se ne primjenjuje, ovaj mjesec vec imam nekih 195gb prenesenih podataka, i nista se nije desilo po pitanju brzine. Valjda im je to neka ograda ako netko bas stvarno pretjera, ocigledno da dvostruko vecu potrosnju nego sto je tarifa ne smatraju pretjerivanjem, vecina je naravno napravljena u nocnoj tarifi.

 
0 0 hvala 0
10 godina
offline
Homebox turbo tarifa

vidjet ćemo šta će biti, sad sam na 52gb.....koga god sam pitao kaže da limita nema ali i ja baš nevjerujem u to....

www.apriliabase.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice