Službeno predstavljena Honor Band 5 fitness narukvica

Huaweijeva podružnica Honor predstavila je novu fitness narukvicu Honor Band 5 koja se ističe po opciji mjerenja zasićenosti krvi kisikom, rijetko viđenom opcijom u njezinom cjenovnom rangu

Matija Pavlić srijeda, 24. srpnja 2019. u 06:00

Huawei odnosno njezina podružnica Honor predstavila je novu fitness narukvicu Honor Band 5, koja namjerava konkurirati Xiaomijevoj Mi Band 4 narukvici.

Glavna značajka Honor Band 5 narukvice bit će mogućnost mjerenja zasićenosti krvi kisikom, što je opcija koja se može pokazati vrlo korisnom kod sportskih aktivnosti, a vrlo je rijetka kod proizvoda u ovom cjenovnom rangu.

Što se tiče ostalih značajki vrijedi spomenuti 0,95-inčni AMOLED 2.5D zaslon u boji s gustoćom piksela od 282 piksela, mogućnost mjerenja otkucaja srca, otpornost na utjecaje vode do 50 metara dubine, mogućnost izmjene izgleda početnog zaslona te autonomiju od 14 dana sa svim uključenim mogućnostima.

Sinkronizacija s mobilnim uređajima omogućuje i opcije kao što je okidanje fotografija s udaljenosti. Inačica bez NFC stajat će oko 28 američkih dolara, dok će inačica s NFC-om stajati oko 32 američka dolara.