Assassin's Creed Origins dobio novu zakrpu

Šest dana nakon izlaska novog poglavlja u akcijskom serijalu Assassin's Creed, Ubisoft je odlučio da je vrijeme za poboljšavanje igre i ispravljanje bugova

Mateja Šop četvrtak, 2. studenog 2017. u 23:08

Iako je Ubisoft ovog puta uzeo dodatnih godinu dana za izradu nove igre u poznatom i popularnom akcijskom serijalu koju su nazvali Assassin's Creed Origins, zbog toga što se radi o velikom otvorenom svijetu s brdom sadržaja bilo je za očekivati da će ona imati i solidnu količinu bugova. Daleko je to od debakla koji se dogodio s Assassin's Creed Unityjem, no uvijek ima prostora za poboljšanja.

Zato je razvojni tim šest dana nakon izlaska igre i prikupljanja povratnih informacija od strane igrača odlučio pokrpati i popraviti dio problema koji su se pojavili te poboljšati neke sustave. Nova zakrpa krije se iza broja 1.03 i dostupna je PC, PlayStation 4 i Xbox One, a ovisno na kojoj platformi igrate morat ćete preuzeti između 1,1 i 1,8 gigabajta.

Kao glavnu promjenu Ubisoft je izdvojio poboljšanje Photomoda koji će umjetničkim dušama dati priliku da trenutke koje hvataju u drevnom Egiptu dodatno uljepšaju, dok su među ostalim spomenuli bolju stabilnost i performanse te poboljšanja na području gameplayja, misija, aktivnosti i korisničkog sučelja. Popis svih promjena je solidne dužine, pa ako vas zanima točno što je promijenjeno možete ga proučiti ovdje.

Assassin's Creed Origins dostupan je od 27. listopada za PC, Xbox One i PlayStation 4, a oni koji su ga odigrali slažu se da je serijalu dobro došla jednogodišnja pauza te kako se odlaskom u Egipat vratio na pravi put. Ako ste propustili posljednji trailer možete ga pogledati ispod teksta, dok se svi važni detalji o igri nalaze na službenim stranicama.