Battlefield V dobio novi trailer, kratko prikazan battle royale mod

Uoči sajma Gamescom EA je odlučio izdati novi trailer za Battlefield V koji izlazi za nešto manje od dva mjeseca

Mateja Šop petak, 17. kolovoza 2018. u 00:19

Ovogodišnji sajam Gamescom, najveći europski sajam za sve vezano uz igre, održava se od 21. do 25. kolovoza, a neki su izdavači već sada odlučili objavljivati informacije o igrama o kojima će tada pričati. Među njima je EA koji je igračima odlučio prikazati još malo eksplozija i akcije za Battlefield V.

Najnovija igra u ovom popularnom FPS serijalu službeno je predstavljena krajem svibnja, više informacija je EA objavio za vrijeme sajma E3, a do sada su se održala i dva zatvorena alfa testiranja. Ono o čemu ni DICE ni EA nisu bili spremni do sada pričati je najavljeni battle royale mod kojeg su (veoma kratko) prikazali u novom traileru.

Prema onome što se može vidjeti, krug u kojem će se igrači napucavati, će se u tipičnom stilu žanra sužavati, a u slučaju Battlefielda radi se o vatri. Osim toga može se vidjeti i tenk, pa će to biti jedan od načina za rješavanje konkurencije. Druge mehanike su vjerojatno veoma slične ostalim battle royale igrama, no nećemo nagađati jer bismo više detalja trebali dobiti idućeg tjedna za vrijeme održavanja samog sajma.

Battlefield V izlazi 19. listopada za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Oni koji odrade predbilježbe za Deluxe Edition, koji se prodaje po cijeni od 79,99 eura, dobit će pristup igri tri dana ranije, dok će Origin Access Premier pretplatnici moći zaigrati još koji dan ranije. Ako ste zainteresirani za predbilježbe, sve informacije o verzijama i cijenama pronaći ćete ovdje.

Za kraj ćemo još samo podsjetiti da se još uvijek održava promocija Road To Battlefield V kroz koju EA besplatno dijeli ekspanzije za prijašnje Battlefield naslove, pa ako želite, imate do 21. kolovoza za preuzeti Battlefield 1 Apocalypse te China Rising i Naval Strike za Battlefield 4.