Cities Skylines Mass Transit - Lakše se diše

Developeri su sada u igru uvrstili nove tipove transporta, poput žičara i suvremenih jednotračnih prometala, te je ta komponenta igrivosti nadograđena novim građevinama

Damir Radešić subota, 1. srpnja 2017. u 00:00
Info
Proizvođač/Izdavač Colossal Order/Paradox Interactive
Žanr Graditeljska strategija
Platforma PC

Ekipa Colossal Ordera prije dvije nas je godine iznenadila kloniranim izdanjem SimCityja, koje je postavilo nove standarde u žanru “gradonačelničkih” strategija. Govorimo, dakako, o Cities Skylinesu, koji je dosad nadograđivan nekolicinom ekspanzija koje su u svijet igre donijele zimske uvjete, prirodne katastrofe, noćni život i tako redom, a sve su redom dodatno poboljšavale igrivost. Ipak, nešto je nedostajalo, jer gradove ne čine samo zgrade, već i prometna infrastruktura koja je praktički ostala na osnovama originala, no izlaskom posljednje nadogradnje, stvari se vidno mijenjaju.

Ne samo da su developeri u igru uvrstili nove tipove transporta, poput žičara i suvremenih jednotračnih prometala, već je ta komponenta igrivosti nadograđena novim građevinama. Konkretno, posebno su nas se dojmila transportna središta koja uvelike olakšavaju uspješno organiziranje prometa, s čime su se dosad mučili i najtalentiraniji gradonačelnici. Time, ne samo da će uz pozorno planiranje stanovnici našeg velegrada biti zadovoljniji, što automatski donosi i veće prinose, kao i nove doseljenike, već su poboljšanja vidljiva i u samom izgledu te lakšem funkcioniranju grada. Dakako, dodani su i novi tipovi cesta, kanala i svega ostalog, prema čemu Mass Transit zaslužuje titulu najbolje ekspanzije za ovaj ionako odličan naslov, uz napomenu kako smo zamijetili neke sitnije bugove poput nemogućnosti brisanja određenih linija, no to su stvari koje će definitivno ubrzo biti popravljene. U svakom slučaju, obavezno štivo za sve postojeće igrače Cities: Skylinesa.

Cities Skylines Mass Transit

  • Gomila novih sadržaja
  • Manji bugovi
Ocjena
87%