Killing Floor 2 danas dobiva novu besplatnu nadogradnju

Tripwire Interactive će danas za svoju pucačinu izdati besplatnu nadogradnju s tematikom Noći vještica

Mateja Šop utorak, 17. listopada 2017. u 20:28

Krvava kooperativna pucačina sa zombijima Killing Floor 2 najprije je neko vrijeme provela u Early Accessu, a od sredine studenog prošle godine izašla je u konačnoj verziji. Razvojni tim zaslužan za igru, Tripwire Interactive, nastavio je nakon toga s radom na igri i izdavanjem besplatnih nadogradnji, a najnovija stiže danas.

Halloween Horrors ime je ovog besplatnog dodatka koji donosi impresivnu količinu novog sadržaja. Za početak razvojni tim spominje novu mapu naziva Nightmare koja je puna raznih "noćnih mora i fobija" u kojima igrači moraju izdržati napade Zedova. Zatim će igrači moći koristiti dva nova oružja, pokušati ubiti nove neprijatelje, skupljati vremenski ograničene Halloween Treat Tickets kako bi kupili kozmetičke dodatke, uskočiti u nove dnevne izazove i dobiti nove kozmetičke dodatke u kutijama. Uz sve to, tim se pozabavio i balansiranjem i ispravcima bugova, a popis promjena je Tripwire smjestio na službeni forum.

Besplatna će nadogradnja biti dostupna kasnije danas za PC i PlayStation 4 verzije igre, dok će Xbox One igrači dobiti pristup sadržaju sljedećeg tjedna u utorak 24. listopada. Ako vas zanima kako to izgleda u akciji pogledajte video ispod teksta, dok ćete sve druge bitne informacije o ovoj pucačini pronaći na službenim stranicama.