Otkriveni planovi za Assassin's Creed Origins DLC-ove

Ubisoft je nešto više od dva tjedna prije izlaska nove Assassin's Creed igre odlučio podijeliti detalje o sadržaju Season Passa

Mateja Šop srijeda, 11. listopada 2017. u 11:00

Kao igrači već smo navikli na to da nas uz svaku veću, odnosno AAA igru čeka Season Pass. Da li je to sadržaj koji je trebao biti uključen u osnovnu igru, ali izrezan zato što su izdavači pohlepni ili ne je rasprava za neki drugi put. Ovog puta ćemo pričati o tome što je Ubisoft objavio za Assassin's Creed Origins koji stiže krajem mjeseca.

Naravno da novo poglavlje u ovom sad već dugovječnom akcijsko-akrobatskom serijalu ima Season Pass, a francuski je izdavač odlučio već sada igračima reći čemu se mogu veseliti nakon što završe s osnovnom igrom. Najprije će u studenome igrači dobiti pristup The Roman Centurion i Horus dodacima koji uključuju nove iteme među kojima su oružja, štitovi i mountovi.

Prvo pravo proširenje stiže u siječnju pod imenom The Hidden Ones i vodi igrače u regiju koju su okupirali Rimljani. Radnja se odvija nekoliko godina nakon događaja u Origins igri i podignut će se maksimalan level kojeg možete doseći. Drugo proširenje zove se The Curse of the Pharaohs i pozabavit će se egipatskom mitologijom, faraonima koji su pretvoreni u zombije i drugim poznatim bićima. Ova ekspanzija će također podignut "level cap" i trebala bi izaći u ožujku 2018. godine.

Uz to je u planu i solidna količina besplatnih dodataka poput Trial of the Gods izazova, Horde moda, Discovery Tour koji će onima koji žele omogućiti da prošeću kroz igru bez borbe, fotografski mod te još neke stvari. Sve što je Ubisoft točno napisao možete sami pročitati ovdje, a ako želite detalje u obliku videa pogledajte ga ispod teksta.

Assassin's Creed Origins izlazi 27. listopada za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a ovo je prvi put nakon Assassin's Creeda 2 i 2009. godine da je serijal uzeo godinu dana pauze.