Pripremite se za betu Star Wars: Battlefronta II

Otvorena beta za novu Star Wars pucačinu koju izdaje EA započinje idućeg tjedna, pa je izdavač objavio sve važne informacije

Mateja Šop četvrtak, 28. rujna 2017. u 09:00

Star Wars: Battlefront II najavljen je početkom svibnja prošle godine, a EA je obećao kako će se više potruditi nego oko originala koji je imao potencijala i nažalost premalo sadržaja. Osim što će kampanja za jednog igrača i multiplayer biti veći i opsežniji, bit će i otvoreno beta testiranje, kaže EA.

Svi oni igrači koji su obavili predbilježbe moći će prvi pristupiti beti već iduće srijede, 4. listopada, na sve tri platforme za koje igra izlazi - PC, Xbox One i PlayStation 4. Oni koji samo žele uskočiti u betu, a nisu sigurni žele li EA-ju unaprijed dati novce to će moći idućeg petka, 6. listopada. Otvorena beta završava u nedjelju, 9. listopada u 19 sati.

Od sadržaja koji će se nalaziti u beti spominju se Starfighter Assault mod na Fondoru, Galactic Assault mod na planetu Naboo, novi Strike mod koji će se odvijati u dvorcu Maz Kanate na planetu Takodana te Arcade mod koji će biti dostupan u sklopu single playera. Za kraj je EA objavio sistemske zahtjeve koji su malo zahtjevniji od uobičajenih, a možete ih, zajedno s ostalim informacijama o beti proučiti ovdje.

Star Wars: Battlefront II će 13. studenoga moći zaigrati oni koji su kupili Digital Deluxe verziju igre, dok će ostali igrači moći uskočiti u akciju 17. studenoga. Za predbilježbe na PC-u zaputite se ovdje, a za sve druge detalje o igri posjetite službene stranice.