Sutra započinje prva sezona za Apex Legends, a uz nju stiže Battle Pass

Prošlog tjedna se ozbiljnije počelo pričati o Battle Passu za ovu izuzetno popularnu battle royale igru kojeg igrači nestrpljivo čekaju, a prema novim informacijama izlazi sutra

Mateja Šop ponedjeljak, 18. ožujka 2019. u 20:49

Prošlo je šest tjedana od izlaska novog battle royale hita iza kojeg stoje tvorci serijala Titanfall, Respawn Entertainment. Novi free-to-play naslov imena Apex Legends već mjesec i pol dana obara razne rekorde i konkurira Fortniteu za mjesto trenutno najpopularnije igre u žanru, a igrači su od razvojnog tima tražili da osim kozmetičkih mikrotransakcija počnu prodavati i Battle Pass.

Prošlog tjedna se veoma kratko pojavio u Origin trgovini da bi ga EA ekspresno uklonio, pa su samu najavu odlučili ostaviti danas. Ona je stigla putem društvenih mreža uz malo više detalja na službenom blogu.

Prva sezona zove se Wild Frontier, dok ćete Battle Pass moći kupiti korištenjem valute Apex Coins. Ako želite samo Battle Pass, morat ćete izdvojiti 950 Apex Coins što je približno 10 eura ili možete za 2800 Apex Coins nabaviti Battle Pass Bundle koji vas automatski diže do levela 25. Neovisno o tome za koji se paket odlučite odmah dobivate Lifeline Revolutionary, Wraith Survivor i Mirage Outlaw skinove, a svakim novim levelom otključavate ekskluzivne nagrade koje uključuju kozmetičke dodatke.

Oni koji ne žele izdvajati novce, ali koji planiraju igrati dok traje prva sezona mogu otključati jedan skin, pet Apex Packs i 18 Wild Frontier Stat Trackers. Sve ono što otključate ostaje vam na dostupno i nakon što sezona završi. Osim kozmetičkih dodataka u prvoj sezoni stiže novi heroj, odnosno Legend imena Octane o kojem se zna jako malo.

Apex Legends možete besplatno zaigrati na PC-u, PlayStationu 4 i Xboxu One, a sve važne informacije o igri pronaći ćete ovdje. Ako igrate na računalima, igru možete preuzeti putem Origina, dok se konzolaške verzije nalaze u njihovim trgovinama. Battle Pass i Season 1 bit će dostupni od sutra, 19. ožujka, u 18 sati.