Philips BodyCam - izvrsna on-body kamera za snimanje dokaznih snimki

Philips BodyCam je idealan za korištenje na radnim mjestima gdje se možete naći u opasnosti - zaštitar, kontrolor, policajac, itd. Kamera je robusna i vodooptorna, a moguće ju je prikvačiti na bilo koji dio odjeće

Emobile.hr utorak, 16. travnja 2019. u 11:33

Philips BodyCam namijenjen je snimanju video i audio zapisa koji mogu pružiti vrijedan i jasan dokaz u slučaju nepredviđenih situacija. Idealan je za korištenje na radnim mjestima gdje se možete naći u opasnosti. Radite li kao zaštitar, policajac, kontrolor ili se bavite nekim drugim zahtjevnim i potencijalno opasnim zanimanjem Philips BodyCam svakako će biti od koristi.

Body Cam ima izvrsne video i audio performanse te će pružiti kristalno jasne dokaze kad je to potrebno. Svojim Full HD 1080p video mogućnostima, snima video u oštrim i živopisnim detaljima. Značajka snimke omogućuje snimanje fotografija tijekom snimanja videozapisa, a pomoću značajke zvuka moguće je snimati bilješke.

Pokrivenost širokog kuta od 170 ° pruža potpuniju sliku svakog incidenta, a ugrađeni laserski pokazivač pomaže pronaći područje snimanja bez gledanja u zaslon. BodyCam ima ugrađeni noćni vid sa šest infracrvenih LED svjetala što omogućuje snimanje oštrog videa čak i noću.

Funkcija predsnimanja omogućuje spontano snimanje važnih dijelova incidenta. Post-snimanje osigurava da nikada nećete propustiti ni trenutak ni nakon prestanka snimanja. Zahvaljujući ugrađenoj detekciji pokreta, automatski započinje snimanje videozapisa kada bilo koji objekt uđe u vidno polje. Kada objekt izađe iz područja pokrivenosti, snimanje se zaustavlja i datoteka se sprema. U stanju mirovanja Philips Body Cam snima zapise koji se nakon nekog vremena izbrišu ako ih ne označimo kao bitne, ali zahvaljujući toj funkciji može snimiti bitne trenutke koji mogu biti vrijedan dokaz.

Baterija velikog kapaciteta može se lako napuniti putem standardnog micro USB priključka koji dolazi u pakiranju s uređajem. Time se jamči produljeno trajanje baterije za iznimno dugo snimanje kako bi snimač uvijek bio spreman za rad, a ugrađeni GPS omogućuje praćenje lokacije. GPS  je također bitan jer je na snimkama označena lokacija gdje je snimka stvorena, jednako kao i što je na slici oznaka vremena i datuma, što onemogućuje manipulaciju snimkama i sav snimljeni materijal je transparentni dokaz.

Osim što će zasigurno olakšati svakodnevni rad osiguravajući svojevrsnu dodatnu zaštitu je robusnost i vodootpornost uređaja. Inače, Philips BodyCam je moguće lako prikvačiti na bilo koji dio odjeće.