Željko Ivanković - Stara škola

Vrijeme je da se možda opet pozabavimo komunikacijom na Internetu, o čemu je rasprava prestala biti strukturirana nakon što je s trona maknut Donald Trump. A mreže su ostale iste

Željko Ivanković ponedjeljak, 17. siječnja 2022. u 19:00

U mojem krugu prijatelja na Facebooku, kojih je nešto više od 4000, bio sam možda čak i prvi koji je na Badnjak 2021. pogledao "Don't Look Up", i na Facebook stavio link s potpisom: "Vrlo, vrlo zabavno, a pomalo i ozbiljno. Ustvari, gluma je sjajna". Uskoro se pojavilo tek nekoliko komentara. Jedan, kamerman, napisao je: "Nisam mogao nakon prve tri minute loše režije, epileptične montaže i loše glume". Ostalih nekoliko išli su u smjeru mojeg posta, bez neumjerena oduševljavanja, osim jednog, generaciju, dvije mlađe prijateljice, koju smatram razumnom i obrazovanom, a kojoj se film također nije svidio "možda zato što sam previše očekivala", kako je napisala. U tih nekoliko dana, kao što znamo, prvo su društvene mreže, a zatim, prema običaju, časopisi, novine – eksplodirale. Čak je i Plenković, u blaženom nerazumijevanju stvari, pomoću filma pokušao poslati neku svoju političku poruku.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Mreza 2 / 2022 veljača 2022.


BT in-ear slušalice

BOSE QuietComfort

Zvuk visoke vjernosti, do 6 sati reprodukcije, Acoustic Noise Canceling, kontrole na dodir, Aware Mode s ActiveSense, Active EQ, IPX4.

1.999 kn 2.249 kn Kupi

BT bookshelf zvučnici

KEF LSX

Besprijekorna kvaliteta zvuka, kompaktan i svestran, AirPlay 2, Tidal, Chromecast, Spotify , Deezer, Wi-Fi, KEF Control aplikacija, 54Hz – 28kHz .

7.199 kn Kupi