WeAreDevelopers 2018 očekuje 8.000 sudionika

WeAreDevelopers konferencija, na jednom mjestu okuplja developere i IT stručnjake iz cijele Europe. Cilj kongresa je povezati developere međusobno u svrhu širenja znanja, te također povezati kompanije i startupe s najboljim IT stručnjacima

Bug.hr utorak, 13. veljače 2018. u 21:50

WeAreDevelopers konferencija održava se u Beču, a zbog iznimnog zanimanja ove je godine premještena u Austria Centar Vienna, objekt površine 50.000 m2. Ova trodnevna konferencija osim svog zanimljivog i dinamičnog programa, za goste koji dolaze s djecom pripremila je besplatan program "Child Care" gdje će se niz profesionalnih dadilja, u specijaliziranom prostoru, brinuti o njihovoj djeci.

Osim predavanja, konferencija nudi i mjesto gdje developeri mogu uspostaviti korisne kontakte, kao i eksperimentirati s najnovijim izumima koji će tek doći na tržište. Kako bi se svi gosti osjećali kao kod kuće, pored oficijelnog dijela WAD-a, sudinici će imati osiguranu prehranu, velike količine napitaka, pa I kave, te pristup raznim zabavnim sadržajima.

Woz, John Romero, Angie Jones i mnogi drugi...

Kao što smo već najavili, WeAreDevelopers konferencija, ove godine dovodi Steve Wozniaka osnivača kompanije Apple, kompjuterskog pionira i izumitelja. Danas je glavni znanstvenik kompanije za virtualizaciju podataka - Primary Data. Između ostalog, "Woz" je i osnivač organizacije Electronic Frontier Foundation.

Pored "Woza", ponovo se listi predavača pridružuje John Romero, zvijezda prošlogodišnjeg WAD-a. John je nagrađivani dizajner i programer igara, čiji radni portfolio uključuje 130 projekata, od kojih je 107 doživjelo komercijalni uspjeh. John Romero je kreator vječnih hitova kao što su Wolfenstein 3D i Quake.

Na temu razvoja sveprisutnih socijalnih mreža, predavanje će održati i Angie Jones iz kompanije Twitter. Angie je sudjelovala u razvoju strategija automatizacije i okvira za bezbroj softverskih proizvoda. Također, vrlo često prenosi svoje bogato znanje na konferencijama kroz tehnološke radionice za talentirane djevojke programere - Black Girls Code.

Najpovoljnje ulaznice još uvijek u opticaju

WeAreDevelopers kongres trenutno broji 46 potvrđenih govornika koje će gosti konferencije imati priliku slušati tokom trodnevne manifestacije.

Early Bird ulaznice po najpovoljnijoj cijeni još uvijek je moguće kupiti do 28. veljače na službenoj stranici konferencije https://www.wearedevelopers.com/congress/?tickets=1

Startupi i druge kompanije mogu ostvariti timske popuste (pogodnost traje do 16. veljače), uz kontakt WeAreDevelopers tima na sarajevo@wearedevelopers.com