T-Wings - jedno kućište za dvije konfiguracije

FPS je najavio kako će na CES 2020 donijeti kućište T-Wing koje je dizajnirano tako da ima dovoljno mjesta za dvije odvojene konfiguracije

Stjepan Bilić petak, 27. prosinca 2019. u 07:00

FSP je najavio kako će na CES 2020 sajmu po prvi put uživo pokazati svoje novo i inovativno kućište – T-Wings. Kao što se može vidjeti iz priloženih rendera radi se o poluotvorenom kućištu načinjenom od metala i stakla.

Ono po čemu će se T-Wings kućište odlikovati u odnosu na većinu drugih je njegova mogućnost ugradnje komponenti za dvije odvojene konfiguracije. Time, će pojam dual-boot dobiti sasvim novo značenje. Inače naziv kućišta nije slučajan, kućište stvarno ima dva krila, a jednom kada bude dostupno za kupnju kupci će moći birati između zlatnih ili crvenih detalja.

Inače, kućište ima dvije odvojene komore te je stoga pogodno za ugradnju E-ATX matičnih ploča i do dva sustava vodenih hlađenja s radijatorima do 360 milimetara. Osim što kućište atraktivno izgleda zbog otvorenih površina bit će magnet za prašinu, ali i za otiske prstiju jer su bočne stranice od temperiranog stakla.

Ovo neće biti prvi put da FSP izlaže ovo kućište. Isto je izložio i tijekom prošlogodišnjeg CES 2019 sajma, no ovog puta će kućište biti i službeno predstavljeno. Za očekivati je da će tog dana biti otkriven datum dostupnosti te cijena.