23.10. u 22:30

Seum: Speedrunners from Hell dobio prvi DLC

Uz prvo proširenje u obliku plaćenog DLC-a, ova je domaća pucačina uz to dobila i besplatnu nadogradnju

Prva igra za koju je zaslužan domaći razvojni tim Pine Studio izašla je krajem srpnja prošle godine, a njeno je ime Seum: Speedrunners from Hell. Tim je igru opisao kao spoj Super Meat Boyja i Quakea 3, dok se u glavnoj ulozi našao Marty kojemu je demon ukrao posljednje pivo, zamijenio mu ruku sa svojom i nakon čega je jedini logičan korak bio zaputiti se u pakao i doći do piva.

Nešto više od godine dana nakon izlaska osnovne igre na red je došlo prvo proširenje, The Drunk Side of the Moon. Od novog sadržaja spominju se tri nova "power-upa", Roar koji omogućuje letenje kroz staze, Rocket je novi pogled na "rocket jump" budući da možete skočiti na samu raketu i voziti se na njoj te Shadow World koji omogućuje istraživanje posebnih staza iz dvije perspektive - svjetla i tame. Osim toga, u novom se DLC-u nalazi 33 nove staze, a od sada možete ih raditi i sami uz level editor.

Ako ste kupili osnovnu igru, do 27. listopada možete kupiti ovaj DLC po 17 posto nižoj cijeni, odnosno 4,97 eura, dok mu puna cijena iznosi 5,99 eura. Svi oni koji još nisu uskočili u ovu kombinaciju pucačine i platformera mogu Seum: Speedrunners from Hell do 26. listopada kupiti za 4,94 eura. Za više detalja o igri zaputite se na službene stranice, a kako izgleda novi DLC možete vidjeti ispod teksta.

Mateja Šop
ostale vijesti

Devolver Digital izdao pucačinu High Hell

Čovjek koji je radio na pucačini Heavy Bullets i drugi koji je radio na Enter the Gungeon i Gang Beasts zajedno su napravili arkadni FPS

pon 23.10.2017 u 23:30

The Evil Within 2 - otkriven FPS mod

The Evil Within 2 je odnedavno moguće zaigrati i iz perspektive prvog lica. FPS mod igre je dostupan isključivo na PC izdanju igre

pon 23.10.2017 u 10:15