Caviar na stražnju stranu Galaxy Notea9 nabacio kilogram zlata

Ruska tvrtka Caviar napravila je korak dalje u kičeraju – na stražnju stranu Galaxy Notea9 nabacila je ni više ni manje nego kilogram zlata

Stjepan Bilić nedjelja, 19. kolovoza 2018. u 13:00

Ruska tvrtka Caviar dobroje poznata između ostaloga i po svojim često kičastim preradama mobitela. Sjetimo se samo iPhonea X u Tesla izdanju, raznim Nokijama sa portretima Trumpa i Putina o kojima smo pisali tijekom prošle i ove godine.

No, ovog puta tvrtka ja nadmašila samu sebe nabacivši na stražnju stranu Galaxy Notea9 ni više ni manje nego kilogram 24-karatnog zlata. Takav, posebni model Notea9 dobio je i posebni naziv i oznake – Fine Gold.

Kako ni u jednom trenutku ne bi bilo nejasno što se to točno nalazi na stražnjoj strani uređaja Caviar je dodao i par posebnih oznaka koje su ionako prisutan kič podigle na još viši nivo. Naime, ispod skenera otiska prsta ugraviran je poveći natpis “Fine Gold 999,9„ kako bi svima bilo jasno o kojoj se čistoći zlata radi.

Dodatno, dodan je i natpis „NET WT 1000g“ kako bi također bilo odmah jasno da na svom uređaju nemate tek malu pozlatu, već čitav kilogram zlata. Za kraj, pri samom dnu ugraviran je i naziv tvrtke – Caviar.

Što se tehničke strane uređaja tiče, Caviar nije radio dodatne intervencije, odnosno isti je kao i svaki drugi standardni Note9 koji uskoro stiže u trgovine (24. kolovoza 2018.). Cijena zlatnog Notea9 je oko nemalih 50.000 eura u slučaju da kupujete 128-gigabajtni model, za 512-gigabajtni potrebno je izdvojiti oko 1.000 eura više.

Više detalja o zlatnom Noteu9 možete saznati na službenim internetskim stranicama tvrtke Caviar.