Europljanima stižu Galaxy S9 i S9+ u novoj boji - Polaris Blue

Nakon što je za tajvansko tržište predstavio bijeli Note9, Samsung se Europljanima odlučio odužiti novom, Polaris Blue bojom za Galaxy S9 i Galaxy S9+ modele

Stjepan Bilić utorak, 27. studenog 2018. u 01:13

Samsung je nedavno predstavio novu boju za Galaxy Note9 – First Snow White. No, nažalost ista je trenutno dostupna samo kupcima s tajvanskog tržišta. Trenutno nema informacija hoće li veliki bijeli stići i na tržište EU.

No jedno je sigurno, Europljanima je Samsung pripremio utješnu nagradu – novu boju za Galaxy S9 i Galaxy S9+ modele. Po novome, Europljani će početkom prosinca moći nabaviti navedene mobitele i u novoj, Polaris Blue boji.

Riječ je o gradijentnoj boji koja je iz plave pretvara u sivu. Inače, originalan naziv ove boje za kinesko i južnokorejsko tržište je bio Ice Blue. Osim naziva boje, Samsung je načinio još jednu promjenu – europski modeli imat će manje interne memorije.

Na kineskom i južnokorejskom tržištu Ice Blue modeli imali su 128 GB interne memorije, a europski Polaris Blue modeli imat će duplo manje – 64 GB. Za sada je poznato kako će Galaxy S9 i Galaxy S9+ Polaris Blue stići na njemačko tržište te kako će im cijene iznositi 849 i 949 eura.