OnePlus 7 Pro s QHD+ 90Hz zaslonom i stereo zvučnicima

Prema novim informacijama budući pametni telefon OnePlus 7 Pro trebao bi između ostalog sadržavati 6,64-inčni QHD zaslon s 90-hercnim osvježavanjem, trostruku stražnju kameru i stereo zvučnike

Matija Pavlić četvrtak, 18. travnja 2019. u 06:00

Stiže sve više informacija o idućim pametnim telefonima koje priprema OnePlus, a to su OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro. Ono po čemu bi se ova dva pametna telefona trebala razlikovati je prije svega veličina zaslona.

Osnovni OnePlus 7 bi trebao imati 6,4-inčni, dok će OnePlus 7 Pro imati 6,64-inčni zaslon. U ovom slučaju Pro model bi sadržavao QHD zaslon s 90-hercnim osvježavanjem te selfie kameru koja iz kućišta iskače po potrebi. Spominju se i stereo zvučnici, no ostaje nejasno kako će ih OnePlus implementirati na zaslonu s gotovo nepostojećim rubovima.

Razlika bi bila i u kapacitetu baterije, Pro model će imati bateriju s kapacitetom od 4000 mAh. Što se tiče Pro modela vrijedi spomenuti i USB 3.1 priključak te 30W Warp Charge tehnologiju brzog punjenja baterije.

Osnovni OnePlus 7 imat će dvostruku stražnju kameru s jednim 48-megapikselnim senzorom, dok Pro donosi trostruku stražnju kameru  (standardna, širokokutna, i telephoto). OnePlus planira predstaviti i svoj pametni telefon s podrškom za 5G mreže koji bi navjerojatnije trebao biti baziran na Pro modelu.