Oppo Reno 10x zoom i u FC Barcelona izdanju

Dva mjeseca nakon osnovnog, Oppo je predstavio i posebno izdanje mobitela Reno 10x zoom – kako mu sam naziv kaže Reno 10x zoom FC Barcelona dizajniran je posebno za fanove nogometnog kluba Barcelona

Stjepan Bilić srijeda, 17. srpnja 2019. u 14:38

Oppo je sredinom travnja 2019. predstavio dva mobitela iz nove serije Reno. Jedan od njih je bio Reno 10x zoom koji se u odnosu na osnovni razlikuje u nekoliko stavki – SoC-u, zaslonu, kamerama i bateriji. Detaljan opis oba modela možete pronaći u našem ranijem tekstu.

Sada par mjeseci kasnije Oppo je odlučio na tržište izbaciti i posebno izdanje mobitela Reno 10x zoom. Novi model je u svom nazivu dobio i dodatne oznake – FC Barcelona. Samim time je jasno koje je ovaj model namijenjen – fanovima nogometnog kluba FC Barcelona.

Što se tiče same unutrašnjosti mobitela, odnosno ugrađenih komponenti nema nikakvih promjena u odnosu na standardni Reno 10x zoom. Sve preinake učinjene su izvana, na kućištu i unutar softvera. Izvana su aplicirane boje i logo kluba dok je korisničko sučelje dobilo i prigodnu temu s također detaljima kluba, specijalne ikone i zvukove.

Kroz sličan tretman prošlo je i pakiranje – sve je u vidu teme nogometnog kluba FC Barcelona, čak i zaštitna maska koja također dolazi uz mobitel. Za sada je poznato kako će ovo posebno izdanje biti dostupno na španjolskom, francuskom i nizozemskom tržištu od 26. srpnja po cijeni od 899 eura.