Nova Dell EMC PowerValut rješenja za pohranu podataka

PowerVault ME4 dizajniran za jednostavnost s ukomponiranim all-inclusive poslovnim opcijama koje moderniziraju IT i povećavaju performanse aplikacija

Bug.hr petak, 14. rujna 2018. u 14:35

Dell EMC PowerVault ME4 je nova generacija rješenja za pohranu podataka namijenjenih malim i srednjim tvrtkama. Serija PowerVault ME4 može pomoći organizacijama modernizirati IT i povećati performanse aplikacija.

Male i srednje tvrtke imaju slične potrebe kao I veće tvrtke, ali moraju ispuniti te potrebe usprkos manjim proračunima i s manje IT stručnjaka. Balansiranje cijena i izvedba stvarnost je za te organizacije što im olakšava odabir rješenja za pohranu koja su jednostavna za upotrebu i upravljanje. Dell EMC dizajnirao je PowerVault ME4 seriju kako bi zadovoljila ove potrebe nudeći bogat, ali pristupačan raspon pohrane koji je jednostavan za instalaciju i upotrebu.

PowerVault ME4 serija donosi značajno povećanje u odnosu na prethodna rješenja tvrtke Dell EMC u odnosu na kapacitet, performanse, jednostavnost i značajke. Dell EMC dizajnirao je PowerVault ME4 s 75 posto više pogona za povećanje sirovog kapaciteta za 122 posto, a istodobno povećava i IOPS performanse za 4X.

Idealno je rješenje za širok raspon block-based slučajeva pohrane podataka kao što su video nadzor, HPC, virtualizacija / VDI, unos SAN, konsolidacija niske cijene, video uređivanje, NoSQL baze podataka, izravno priključene i OEM rješenja.

Serija PowerVault ME4 sastoji se od ponude rješenja za početne razine poslovanja koja nudi  performanse i značajke jednake onima u poslovnoj klasi, uključujući:

  • Fleksibilne Array konfiguracije - tri modela nude od 12 do 84 pogona za pohranu koji mogu biti konfigurirani od 0-100% flash I podržavaju bilo koju kombinaciju SSD-ova i HDD-ova. Time se osiguravaju sposobnosti za postizanje optimalnih performansi i niskih vremena odziva
  • Kapacitet i performanse na poduzetničkoj razini - PowerVault ME4 Series može se nadograditi do 4PB i i  320.000 IOP-ova
  • Sveobuhvatni softver - sve što je potrebno za upravljanje i zaštitu podataka za pokretanje poslovanja, uključujući ugrađenu zaštitu podataka i integraciju s VMware vCenterom i SRM, šifriranje razine i više
  • Integracija s jednim dobavljačem - Integracija s Dell EMC PowerEdge 13. i 14. generacijom pojednostavljuje izazove proširenja kapaciteta poslužitelja, pružajući poslovnim aplikacijama pouzdan pristup velikim brzinama podataka u SAN ili DAS okruženjima.

Svaki aspekt PowerVault ME4 dizajniran je za jednostavnu uporabu. Brza instalacija za klijente u roku od 15 minuta i jednako toliko vremena za konfiguriranje i početak spremanja podataka kao hibridne ili sve flash pohrane. Upravljanje PowerVault ME4 serijom je jednostavno s novim korisničkim sučeljem HTML5, omogućujući korisnicima da upotrebljavaju web-preglednik s bilo kojeg mjesta za upravljanje zajedničkim zadacima upravljanja kao što su konfiguriranje i upravljanje profilima pohrane i mrežnih veza, odgovaranje na upozorenja i još mnogo toga.

Dell PowerVault ME4024
Dell PowerVault ME4024