JVC akcijska kamera čitatelju iz Rijeke

Saznajte tko je dobio JVC akcijsku kameru i u koja mjesta odlaze četiri DUNE medijska playera

Vinko Krištić subota, 30. rujna 2017. u 11:00

Vrlo popularan rujanski Bug ponudio je čitateljima i atraktivnu nagradnu igru. Svi kupci Buga 298 u svojem primjerku mogli su pronaći jedinstveni kod i sudjelovati u nagradnoj igri. Sponzor igre je bio Ronis koji je osigurao pet nagrada.

Prva tj. glavna nagrada je akcijska kamera JVC ADIXXION GC-XA1BE. Radi se o kameri koja može snimati MP4 video u full HD rezluciji (1080p/30p), a sadrži 5 mpix CMOS senzor. Otporna je na vodu do dubine od 5 m te na prašinu i udarce (pad s visine od 2 m). Sadrži 1,5-inčni zaslon te ima funkciju Wi-Fi streaminga (uključuje i poznati servis USTREAM). Moguće ju je spojiti na smartphone ili PC. Cijena kamere u maloprodaji je 1.899 kn. JVC akcijsku kameru osvojio je Zoran Grba iz Rijeke!

Osim navedene akcijske kamere dijelili smo još i četiri medijska playera DUNE HD Connect. Ovaj medijski player podržava full HD 1080p video reprodukciju te ima i 3D video podršku. Ima ugrađen Wi-Fi, USB ulaz i sadrži 512 MB RAM-a. Moguće ga je povezati na lokalnu mrežu i vanjske uređaje putem UPnP, SMS ili NFS protokola. Cijena ovog playera je 999 kn. Čitatelji koji osvajaju ovaj zanimljiv player su redom – Vaso Begović (Petrinja), Milan Lopac (Ivanić Grad), Ante Milat (Žrnovo) i Tihomir Žuljić (Donji Vidovec).

Čestitamo svim sretnim dobitnicima i pozivamo ih da svoje dojmove podijele s nama. Uskoro ćemo ih kontaktirati i dogovoriti primopredaju nagrada. Ostalima više sreće u narednim nagradnim igrama.