Kome ide par KEF-ovih zvučnika?

KEF Q350 vrhunski je par bookshelf zvučnika kojeg smo dijelili u prošlomjesečnoj nagradnoj igri - saznajte tko ih je osvojio

Vinko Krištić utorak, 2. listopada 2018. u 15:00

Tijekom mjeseca rujna organizirali smo nagradnu igru za čitatelje Buga s vrlo atraktivnim nagradnim fondom iz Hi-Fi i audio domene. Naime, naš sponzor Sigma Audio Koncept odlučio je najsretnijem čitatelju kao nagradu ponuditi vrhunski par zvučnika KEF Q350. Naš ljubitelj vrhunskog zvuka Davor u međuvremenu je posjetio KEF-ovu tvornicu u Engleskoj, a napisao je i izvrsnu recenziju ovih zvučnika.

KEF Q350
Zvučničke jedinice 6,5” aluminijski woofer + 1” aluminijski visokotonac
Frekvencijski odaziv 63 Hz – 28 kHz
Impedancija 8 Ω
Dimenzije 358 x 210 x 306 mm
Jamstvo 5 godina

Citirat ćemo dio iz Davorove recenzije… „Za akustičke performanse imamo isključivo riječi hvale. To da je zvuk izrazito čist i precizan, ne moramo posebno isticati. No malo što vas može pripremiti na to koliko je ritmičan, dinamičan i bogat u čitavom frekvencijskom rasponu te koliko su srednji i visoki tonovi dobro i bešavno povezani. Bas je apsolutno masivan. Ovo je svestran i doista impresivan zvučnik, pogodan za klasično audiofilsko uživanje u glazbi, ali i da kvalitetno odigra ulogu prednjih kanala u surround sustavu.“

U nagradnoj igri su mogli sudjelovati svi koji su kupili Bug br. 310 (rujan, 2018.) te su do 28. rujna iskoristili jedinstveni kod i unijeli osobne podatke tamo gdje je to bilo potrebno. Izvlačenje je obavljeno u redakciji Buga, a sretni dobitnik dolazi nam iz mjesta Klana nedaleko Rijeke. Njegovo ime je Walter Šustar.

Čestitamo Walteru i nadamo se da je istinski ljubitelj dobrog zvuka te da će kvalitetno znati iskoristiti mogućnosti koje mu pružaju zvučnici KEF Q350.

U ovomjesečnom Bugu br. 311 (listopad, 2018.) imate priliku pročitati veliku temu o pametnim satovima, ali i mnoštvo drugih kvalitetnih tekstova. Između ostalog, očekuje vas i nova nagradna igra u kojoj možete osvojiti White Shark komplet gamerski stol i stolicu, te pet utješnih nagrada u obliku držača gamepada ili mobitela.