Uz Bug možete osvojiti crveni ili crni NOA N8

Kupite Bug 303 i sudjelujte u nagradnoj igri – osigurali smo dva smartfona NOA N8

Vinko Krištić utorak, 13. veljače 2018. u 07:00

U ovog mjeseca nastavili smo s nagradnom igrom u tiskanom izdanju Buga. Svi koji kupe Bug mogu sudjelovati u nagradnoj igri. Tijekom veljače sponzor nagradne igre je H18 Megastore koji je osigurao nagradni fond koji čine dva smartfona – crveni i crni NOA N8.

Bacite li oko na specifikacije, vidjet ćete da se radi o vrlo lijepo dizajniranom, ali i komponentno izvrsno složenom telefonu. NOA N8 je prvi uređaj ovog hrvatskog proizvođača koji slijedi svjetski trend omjera zaslona 18:9. Uređaj ima dijagonalu zaslona od 5,99” te DTS sound kvalitetu zvuka. Tu su i izvrsne kamere, od kojih je stražnja dvostruka 13 MP + 5 MP te daje zanimljiv bokeh efekt. Prednja kamera također ima bljeskalicu, ali i razlučivost od 16 megapiksela. Od ostalih karakteristika tu je procesor Helio P10, 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije i snažna baterija od 5000 mAh.

U nagradnoj igri možete osvojiti crni ili crveni uređaj. Inače, u tijeku je i valentinovska akcija tijekom koje možete oba ova uređaja nabaviti kao bundle po cijeni od 2.999 kn, što je gotovo 1.000 kn povoljnije nego da te telefone kupujete odvojeno.

Upute za sudjelovanje u nagradnoj igri su sljedeće: u Bugu br. 303 za veljaču potražite jedinstveni kod. Nakon toga posjetite web-lokaciju www.bug.hr/nagradna/n8. Tamo prepišite jedinstveni kod i upišite osobne podatke. Sudjelovati možete do kraja veljače. Sretno!