White Shark gamerski stol i stolac – komplet koji čeka najsretnijeg čitatelja Buga

U ovomjesečnoj nagradnoj igri dijelimo komplet White Shark gamerski stol i stolac te pet drugih utješnih nagrada

Vinko Krištić srijeda, 17. listopada 2018. u 06:00

I tijekom mjeseca listopada nastavili smo s tradicijom nagradnih igara koje priređujemo za čitatelje tiskanog izdanja Buga. U ovom mjesecu kao partner tj. sponzor nagradne igre opet se ponudila tvrtka Šmit Electronic iz Kutine, a osigurali su nekoliko nagrada, od kojih se posebno ističe ona prva.

Kao što smo već u naslovu spomenuli, prva nagrada je izvrstan komplet kojim ćete sigurno obogatiti svoju, kuću, stan, radnu ili spavaću sobu. Komplet čini White Shark stol GD-F101 s mousepadom preko cijele površine te gaming stolac White Shark Tracer. Ukupna vrijednost ovog kompleta je 3200 kn.

Ali to nije sve… Osim glavne nagrade, dijelimo i pet utješnih nagrada. Riječ je o vrlo zanimljivim figuricama pod nazivom „Cable Guy“. Figurica je ujedno držač mobitela ili gamepada, a i ima i kabele za punjenje. U ponudi Šmit Electronice postoji mnoštvo takvih figurica te vam ne možemo sa sigurnošću reći koju ćete dobiti, no sve redom izgledaju fora.

Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri, prvo što trebate je kupiti Bug br. 311 (listopad, 2018.). Bug možete pronaći gotovo na svim prodajnim mjestima tiskovina. U navedenom Bugu pronaći ćete oglas s jedinstvenim kodom kojeg trebate prepisati na web lokaciji www.bug.hr/nagradna/smit, zajedno sa svojim osobnim podacima.

Nagradna igra traje do 29. listopada 2018., a imena dobitnika potražite na Bug.hr 31. listopada 2018. Ako slučajno promašite objavu, sve dobitnike dosadašnjih nagradnih igara možete potražiti na www.bug.hr/tag/dobitnici.