Zanima li vas što možete osvojiti u ljetnoj nagradnoj igri?

Schneider Electric je sponzor Bugove ljetne nagradne igre, a kao nagrade osigurao je APC-ov profesionalni pametni UPS uređaj i još dvije dodatne nagrade

Vinko Krištić ponedjeljak, 13. kolovoza 2018. u 18:54

Schneider Electric je sponzor Bugove ljetne nagradne igre, a samim tim se i nagradni fond bitno razlikuje od dosadašnjih igara. Schneider Electric je poznat kao velika multinacionalna kompanija koja proizvodi mala, ali i ogromna energetska rješenja namijenjena pametnim zgradama i cijelim gradovima. Ovaj put odlučili su svojim prigodnim nagradnim asortimanom podržati i Bug.

Kao što već zasigurno znate, nagradna igra je vezana uz print izdanje Buga, a ovaj put riječ je o aktualnom ljetnom dvobroju 308-309. Svi koji kupe navedeno izdanje Buga imaju priliku sudjelovati u nagradnoj igri pomoću jedinstvenog koda koje pronađu u svojem primjerku. Za sudjelovanje je potrebno posjetiti lokaciju https://www.bug.hr/nagradna/schneider do 30. kolovoza 2018.

Nagradni fond

U nagradnoj igri možete osvojiti tri nagrade. Prva, vrlo vrijedna nagrada (vrijedi gotovo 10.000 kn), je profesionalni UPS uređaj za neprekidno napajanje APC Smart-UPS SMT1500IC. Ovaj uređaj ima energetski kapacitet 1000 W / 1500 VA, a idealan je, kako za entry level, tako i za velike skalabilne mrežne sustave.

Druga nagrada je ugradbeni Bluetooth audio prijamnik sa zvučnicima i Uniqua Quadro set sa sklopkom i utičnicama, a treća nagrada je samostalni Uniqua Quadro set sa sklopkom i utičnicama.

Iako su nagrade vrlo specifične, uvjereni smo da će na kraju pronaći vlasnike koji će znati iskoristiti njihove mogućnosti.