Najbolja craft piva i kava točit će se svima koji dođu na Idea Knockout 2018

Najveće, najznačajnije i najzabavnije natjecanje tehnoloških ideja održat će se 27. rujna u prostoru HUB385 uz besplatan ulaz i piće za sve...

Dragan Petric utorak, 11. rujna 2018. u 13:30

Bliži nam se jubilarno peto izdanje Idea Knockouta, natjecanja na kojem ćemo - između 18 najboljih regionalnih startupa - odabrati najboljeg i nagraditi ga putovanjem u Las Vegas i izlagačkim štandom na CES-u 2019, najvećem svjetskom tehnološkom showu.

Ulaz je, dakako, i ove godine besplatan za svakoga tko želi navijati za svoje favorite ili - naprosto - razgledati izložbu natjecateljskih projekata, a osim najveće koncetracije mladih i pametnih ljudi, za dobru atmosferu i efektnije druženje pripremili smo, u suradnji s našim partnerima, i pregršt pića. 

Svi posjetitelji Idea Knockouta 2018, koji će se 27. rujna (četvrtak) održati u prostoru HUB385 u Zagrebu tako će se moći razbuditi uz besplatnu kavu koju će pripremiti De'Longhi, a da ne bi i nakon kave bilo žednih, osvježenje su pripremili tvorci najboljih hrvatskih craft piva - Varionica, čija piva nose oznaku službenog pića žirija i Pivovara Medvedgrad, čija piva nose oznaku službenog piva natjecatelja Idea Knockouta 2018.

Dakako, svi ćemo, zajedno s publikom, piti sve, pa je Bugovo natjecanje tehnoloških ideja dobra prilika da uz neograničenu količinu ponajbolje pameti upijete i (nadamo se ipak ograničenu količinu) ponajboljeg piva i kave.... ;-)

Idea Knockout 2018 se održava uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma, Sponzori natjecanja su Algebra, Nissan, Zagrebačka banka, Uber i HUB385, a sve organizira - Bug.