Thermaltake u ponudu dodao i stol za gamere

Thermaltake je u svoju ponudu dodao i jedan stol za gamere – Level 20 RGB Battlestation kojemu se može podešavati visina i dakako okolno osvjetljenje

Stjepan Bilić nedjelja, 12. svibnja 2019. u 06:30

Radni stolovi kojima se može podešavati visina nisu ništa novo. Ima ih raznih modela, od običnih kod kojih se visina podešava ručno, do onih automatiziranih koji za podešavanje visine koriste motore kojima se upravlja preko tipki.

Jedan takav, motorizirani u svoju je ponudu dodao i Thermaltake, poznati svjetski poznati proizvođač gamerske periferije. Odmah na početku da razjasnimo jednu stvar – da stol ima RGB osvjetljenje što je proizvođač odmah jasno naznačio i u nazivu stola - Level 20 RGB Battlestation. Osvjetljenje se nalazi na gornjoj strani stola, ima 20 svjetlosnih zona, 8 svjetlosnih efekata kojima se upravlja preko softvera – iTAKE i može se sinkronizirati s osvjetljenjem drugih TT RGB Plus uređajima. Inače, na raspolaganju je 16,8 milijuna kombinacija boja.

Prilikom dizajniranja Thermaltake je vodio računa kako u kućanstvima ne žive samo samci pa je omogućio spremanje do četiri profila kojima se proizvoljno definira visina stola. Inače, kada je stol spušten na najnižu razinu visok je 70 centimetara, a na najvišoj visina mu je 110 centimetara. Zahvaljujući tome, korisnici mogu stol koristiti u sjedećem i stajaćem položaju, kako im je draže.

Da bi se izbjegla potreba za kupovinom podloge za miša, Thermaltake je cijelu gornju površinu stola učinio mouse friendly, odnosno pogodnom za rad računalnih miševa, bilo optičkih, bilo laserskih. Stol može podnijeti težinu do 150 kilograma, što znači kako je pogodan i za gamerske konfiguracije s više monitora.

Dimenzije stola su 165 x 75 x 70-110 centimetara, a masa 68 kilograma. Za kraj smo ostavili još samo cijenu – 1.199 USD. Detaljnije specifikacije dostupne su na stranicama proizvođača.