Huawei sprema dva pametna sata bez Wear OS-a

Prema pisanju portala WinFuture, Huawei bi zajedno s novom serijom P30 pametnih telefona mogao predstaviti i dva nova Huawei Watch GT pametna sata koji koriste Lite OS

Matija Pavlić ponedjeljak, 11. ožujka 2019. u 03:03

Prema pisanju portala WinFuture, Huawei bi uz novu P30 seriju pametnih telefona na službenom predstavljanju u Parizu mogao predstaviti i dva nova Watch GT pametna sata koji se ne temelje na Wear OS-u već na tvrtkinom vlastitom Lite OS-u.

Prvi Watch GT sat predstavljan je prošle godine uz Huawei Mate 20 Pro pametni telefon, a 26. ožujka u Parizu uz Huawei P30 i Huawei P30 Pro trebala bi biti predstavljena i dva pametna sata koji će dobiti ime Huawei Watch GT Active i Huawei Watch GT Elegant.

Nema podataka o njihovim značajkama, no poznato je kako će Watch GT Active stajati oko 249 eura, a Elegant model će stajati 229 eura. Na fotografiji uz ovaj članak prikazan je izgled Active modela koji bi između ostalog trebao biti dostupan i u tamnozelenoj te narančastoj boji.

Od originalnog Watch GT sata, dva nova modela trebala bi se razlikovati po određenim promjenama u dizajnu kao što su njihovi fizički gumbi i završna obrada.