Lipanjska ponuda: Originalan i trajno aktiviran Windows 10 Pro za samo 13 eura, popusti do 91%!

Iskoristite izvrsnu lipanjsku ponudu i kupite Windows 10 Pro za 13 eura te ga besplatno nadogradite za Windows 11. Tu je i super ponuda Office paketa - vip-cdkdeals.com

vip-CDKdeals.com petak, 24. lipnja 2022. u 10:00

I krqajem lipnja VIP-cdkdeals.com nastavlja s popustima na Windows i Office koji se penju do 91%. Windows 10 Pro koji naručite jamči vam besplatnu nadogradnju na Windows 11, a sve za nešto više od 13 eura. Radi se o trajno aktiviranoj licenci za koju VIP-cdkdeals daje jamstveni rok od 30 dana te u slučaju bilo kakvih problema nudi zamjensku licencu. Ako vam je potreban softver za produktivnost, ne propustite izvrsnu ponudu za Office pakete koji u verziji za 2016 možete kupiti za samo 22 eura.
 

Ekskluzivnih 35% popusta uz promo kod HR35

Kako kupiti softver uz pomoć promotivnog koda?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na košaricu ili "Kupi sada" ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima. Unesite kod za popust „HR35“ i kliknite „Apply“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 35%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. vip-CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Kako aktivirati Windows 10 licencu?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 10 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake (dostupna je i Windows 11 instalacija).

1. Unutar instaliranog Windows 10 OS-a uđite u Settings (donja lijeva tipka Start > Settings)

2. Unutar izbornika Update & Security odaberite Activation

3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Update Product Key > Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.