U božićnoj ponudi BZFuture nudi besplatan Windows 10 Pro uz kupnju drugog softvera

Microsoft je najavio ukidanje sigurnosne podrške za Windows 7 OS od 14. siječnja 2020. Korisnici Microsofta neće više dobivati tehničku podršku za Windows 7. Za Windows 7 korisnike ova promjena obično znači nadogradnju na Windows 10.

BZFuture utorak, 24. prosinca 2019. u 17:00

Microsoft je najavio ukidanje sigurnosne podrške za Windows 7 OS od 14. siječnja 2020. To vas tjera na nadogradnju na drugi moderniji OS (poput Windowsa 10), kako biste bili sigurni i zaštićeni od prijetnji s interneta. Korisnici Microsofta neće više dobivati tehničku podršku za Windows 7. Za Windows 7 korisnike ova promjena obično znači nadogradnju na Windows 10.

No, problem leži u tome što je licenca za Windows 10 u službenim trgovinama skuplja od 100 dolara. Stoga vam danas preporučujemo kupnju iste preko trgovine BZFuture. Originalni Windows 10 Pro OEM aktivacijski ključ ovdje je besplatan uz kupnju drugog softvera.

BZFuture je specijalizirana trgovina za prodaju softvera i gaming opreme. Cijene antivirusnog softvera Kaspersky, Avira i McAfee, kao i alata poput AOMEI Backupper i MiniTool ShadowMaker, ovdje su znatno niže nego na službenim web stranicama. Koji god od navedenih softverskih alata odaberete i kupite, u paketu ćete dobiti gratis Windows 10 Pro OEM aktivacijski ključ. Za odabir i kupnju posjetite ovaj link.

Postupak kupovine vrlo je jednostava, a ovako sve zajedno izgleda na primjeru Kaspersky Internet Security alata i gratis Windowsa 10 Pro:

Želite li nabaviti Windows 10 Enterprise LTSC 2019 CD Key, odaberite jedno od sljedećeg:

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.