Veliko otvorenje renovirane HGSPOT poslovnice u Utrini

Posjetite u ponedjeljak 17. lipnja novi moderni HGSPOT Utrine i provjerite što vas očekuje

Bug.hr četvrtak, 13. lipnja 2019. u 14:37

HGSPOT informatika je i danas nezaobilazno mjesto za kupnju proizvoda iz IT sfere i potrošačke elektronike, a HGSPOT Utrine su kultno mjesto koje već godinama predstavlja tehnološke novitete bez zaostataka u odnosu na svjetske trendove.  

Ne propustite veliko otvorenje novo preuređene HGSPOT poslovnice Utrine koja postaje najmodernije mjesto u Hrvatskoj gdje živi tehnologija. U novom okruženju kupce očekuje više od 14 tisuća proizvoda na više od 500 četvornih metara najmodernije uređenog Hi-Tech prostora.

Za sve kupce HGSPOT je pripremio iznenađenje – posebnu akciju na MOST-WANTED proizvode koja traje od 17. lipnja do 21. lipnja 2019., a u suradnji s Purom, kupci se mogu prijaviti na nagradni natječaj u kojem će sretni dobitnici osvojiti Kawasaki električne romobile i pritom iskoristiti nevjerojatne popuste na ''most-wanted'' proizvode koje svi žele.

Posjetite u ponedjeljak novi moderni HGSPOT Utrine i provjerite što vas očekuje

Prije nego li se odluče na kupnju, kupci će moći iskoristiti različite dodatne pogodnosti kao što su savjeti specijaliziranog osoblja, kutka u kojem će kupci moći isprobati različite proizvode i još mnogo drugih posebnosti koje novu HGSPOT poslovnicu Utrine čine jedinstvenom u Hrvatskoj.

Osim toga, novo moderno okruženje za kupce znači isto i za njihove kućne ljubimce, pa tako poslovnica, kao i do sad ostaje PET FRIENDLY mjesto gdje su vlasnici i njihovi četveronožni kućni ljubimci u svakom trenutku dobrodošli.

Otvaranje novo preuređene HGSPOT poslovnice Utrine je 17. lipnja 2019., a radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati.