Acer ConceptD 7 Ezel Pro - Konvertibilac teške klase

Acer je prije nekoliko godina na tržište izbacio seriju laptopa visokih performansi, namijenjenih grafičkim i video profesionalcima. Modeli sa sufiksom Ezel posebno su zanimljivi zbog rotirajućeg ekrana i integrirane olovke

Denis Arunović utorak, 16. studenog 2021. u 05:00

Laptopi ConceptD dostupni su u dvije boje kućišta – crnoj i bijeloj, s time da proizvođač u svojim promotivnim materijalima stavlja naglasak na bijelu. To ima smisla, jer su bijeli laptopi dosta neuobičajeni, a uz to su na bijeloj boji daleko manje vidljivi otisci prstiju. Kućište laptopa izrađeno je od aluminijske legure s vanjske strane dovršene mikrolučnom oksidacijom, što je proces sličan zaštitnoj anodizaciji, no koji stvara još čvršći i robusniji zaštitni sloj povrh aluminija. Acer ovaj zaštitni sloj uspoređuje s keramikom, no teško je reći je li zaista tako robustan kao što proizvođač tvrdi. Ono što je sigurno jest to da na dodir ostavlja dojam kvalitete. Taj zaštitni sloj tretiran je dodatnim oleofobnim premazom, koji kućište štiti od degradacija boje, mrlja od kave, markera i slično.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Mreza 12 / 2021 prosinac 2021.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi