VOLUM3: Marko Dabrović i Olja Gešvind - Hrvatski softver za bržu i pametniju gradnju

VOLUM3 platforma je namijenjena svim sudionicima u procesu planiranja investicije, projektiranja, gradnje i upravljanja zgradama, na projektima različitih mjerila – od najmanjih do najvećih. Moduli su digitalna verzija radnih procesa u stvarnom svijetu, a korisnici ne moraju svoj način rada prilagođavati softveru, već intuitivno koriste njegove mogućnosti, prema svojim potrebama. VOLUM3 je i startup tvrtka s već upečatljivim međunarodnim uspjehom

Zvonko Pavić utorak, 16. studenog 2021. u 05:00

Proces građenja danas, u drugoj petini 21. stoljeća, ne razlikuje se puno od onog kakav je bio još u 19. stoljeću: arhitekti svoje zamisli pretvore u kutije papira koje šalju na gradilište, a za njima slijedi "rijeka" raznih ispisanih dokumenata: dostavnica, revizija nacrta, troškovnika, opisa proizvoda, itd. Drugim riječima rečeno, svi procesi u arhitekturi i građevini još uvijek su pretežno analogni, i što je još gore, fragmentirani u mnoštvo malih procesa.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Mreza 12 / 2021 prosinac 2021.


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi