Tele2 ukinuo naknadu za pristup mreži korisnicima bonova

Svi korisnici bonova na svoj račun od sada će dobiti onoliko koliko i plate jer je Tele2 ukinuo naplatu naknade za pristup mreži

Miro Rosandić srijeda, 13. veljače 2019. u 18:00

Na današnjoj novinskoj konferenciji Tele2 je objavio kako postaje prvi teleoperater na hrvatskom tržištu telekomunikacija koji ukida plaćanje naknade za pristup mreži korisnicima bonova.

Za korisnike bonova ukidanje naknade znači da na svoj Tele2 račun dobivaju točno onaj iznos koji su platili za odabrani i kupljeni bon. Konkretno, od danas svi korisnici bonova za kupljeni bon od, na primjer, 55 kuna na račun dobivaju upravo 55 kuna. Isto vrijedi i za sve ostale iznose bonova.

„Ukidanjem plaćanja naknade za pristup mreži za korisnike bonova, svojim korisnicima, kako postojećima tako i budućima, želimo pokazati da su nam oni, njihovo zadovoljstvo i naša otvorenost prema njima na prvom mjestu. Tele2 kontinuirano osluškuje potrebe svojih korisnika te neprestano radimo na unaprjeđenju svojih proizvoda i usluga, u cilju dodatnog poboljšanja korisničkog iskustva. Posebno nas veseli što su ovaj put u fokusu korisnici bonova te sam uvjeren da će ovaj naš potez izazvati pozitivne reakcije kod korisnika, ali i telekom tržišta”, izjavio je predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska Viktor Pavlinić.