Utakmice UEFA Europske lige u novom ruhu na MAXtv-u

Prijenosi utakmica dobivaju novi virtualni studio, a prva emisija bit će dostupna i na YouTube kanalu HT-a

Sandro Vrbanus srijeda, 13. veljače 2019. u 14:59

Hrvatski Telekom već dugi niz godina pruža podršku domaćim nogometnim klubovima i svojim korisnicima donosi prijenose utakmica Hrvatski Telekom Prve lige. Osim domaćeg nogometa, korisnici MAXtv-a mogu izravno pratiti i nastupe naših klubova u europskim natjecanjima. Tako se od ovog četvrtka, 14. veljače, nastavljaju prijenosi nogometnih utakmica UEFA Europske lige na MAXtv-u te će gledatelji moći pratiti utakmice Europske lige u izravnim prijenosima.

Jedna od njih je svakako i utakmica Viktoria Plzen – Dinamo, kojom započinje Dinamovo europsko proljeće i koja je na rasporedu u četvrtak, u 21:00 sat, na Arenasport 3 kanalu.

Nastupe najboljih europskih klubova korisnici MAXtv-a mogu gledati i u visokoj razlučivosti

Osim utakmice, gledatelje će zanimati i live emisija koja će se emitirati u novom formatu iz virtualnog studija. Novi virtualni studio donosi više sadržaja i zabave s novim vizualnim identitetom, kreiranjem elemenata proširene stvarnosti i povećanom interaktivnošću s korisnicima.

Ovakav format omogućava gledateljima još bolji i kvalitetniji doživljaj kroz studijsko kreiranje animacija, grafika te prikaza različitih statističkih podataka koji dodatno obogaćuju sportske sadržaje. U emisiji će se moći pratiti sažeci i najzanimljiviji sportski trenuci, analize spornih situacija vršit će se uz pomoć moderne tehnologije, a sve to uz novinare i sportske analitičare.

Hrvatski Telekom će praćenje ovotjedne emisije omogućiti i onima koji nisu korisnici MAXtv usluge pa će tako izravan prijenos biti dostupan na stranicama tportala i YouTube kanalu HT-a.