Petogodišnje jamstvo za nove Panasonicove televizore

U Panasonicovoj promotivnoj akciji koja traje do kraja godine, svi kupci novih televizora Panasonic dobivaju mogućnost besplatnog produženja jamstva na pet godina

Bug.hr subota, 10. studenog 2018. u 01:00

Kupite li televizor tvrtke Panasonic u periodu od 2.11. do 31.12.2018. i registrirate kupnju najkasnije do 31.1.2019., dobit ćete besplatno petogodišnje jamstvo na svoj novi uređaj! Cijeli je postupak jednostavan i traje samo nekoliko  minuta, a kad ga dovršite, primit ćete certifikat o jamstvu u obliku PDF-a.

Sve što treba učiniti jest tijekom trajanja akcije kupiti neki od novih televizora tvrtke Panasonic uključenih u ovu promociju, sačuvati dokaz o kupnji i zatim najkasnije do 31.1.2019. registrirati uređaj na web-mjestu http://www.panasonic5y.com/HR.

U ponudi je gotovo četrdeset modela televizora iz Panasonicove linije za 2018., dijagonale od 32 do 75 inča, uključujući i popularnu i pristupačnu seriju FX600, kao i vrhunske LED modele iz serije FX780. Točan popis potražite na navedenoj adresi, gdje možete pronaći i službena pravila ove promocije.

Promocija vrijedi za fizičke osobe, građane Republike Hrvatske, i za proizvode kupljene na teritoriju Republike Hrvatske. Moguće je kupiti i registrirati i više od jednog proizvoda.