UPRAVO: U Hard-reportu uživo razgovaramo o specifikacijama GeForce GTX 1170 kartica

U tijeku je nova live epizoda Hard-reporta. Što je novo u svijetu hardvera, saznajte u prijenosu uživo!

Bug.hr četvrtak, 17. svibnja 2018. u 12:11

U tijeku je nova epizoda Hard-reporta, emisije u kojoj komentiramo novosti iz svijeta hardvera. Bugovi hardveraš Denis Arunović i njegov ovotjedni gost uživo razgovaraju o novom Corsairovom kućištu Obsidian 1000D, nadolazećim GeForce karticama i drugim temama. Kliknite na tipku PLAY da biste se uključili u emisiju.U tijeku je nova epizoda Hard-reporta, emisije u kojoj komentiramo novosti iz svijeta hardvera. Bugovi hardveraš Denis Arunović i njegov ovotjedni gost uživo razgovaraju o novom Corsairovom kućištu Obsidian 1000D, nadolazećim GeForce karticama i drugim temama. Kliknite na tipku PLAY da biste se uključili u emisiju.

Budući da emisija ide uživo, imate priliku uživo komentirati sve o čemu dvojac pred kamerama priča te pitati sve što vas zanima oko tema o kojima je riječ. Dečki prate live chat i aktivno sudjeluju u njemu, stoga vas pozivaju da zajedno s njima komentirate aktualnosti.

Očekivano trajanje emisije je 1h, uz mogućnost kraćenja ili produljivanja, već ovisno o aktivnosti gledatelja i brzini kojom će se prolaziti kroz pripremljene teme.

Emisija će po završetku biti dostupna za naknadno gledanje preko našeg YouTube kanala ili web stranice BugTV-a.