Uvodnik - Metaverse i Veliki Brat

Oleg Maštruko srijeda, 20. travnja 2022. u 00:00

Opet smo posegli za starim uredničkim trikom koji nam dobro dođe kad imamo dvije gotovo jednako jake teme – jedna je nominalno tema broja, a druga "cover story" (što nije ista stvar). Na to koja će tema dobiti najveći prostor na coveru utječe i to koja je "ilustrabilnija", lakša za ilustrirati, ili daje bolju motivaciju našem Hrvoju Brekalu. Ovaj put to je velika Marinina tema o metaverseu. O čemu je riječ – ne treba posebno objašnjavati. Zapravo – treba. Svi smo čuli za metaverse, ali što taj fenomen zapravo podrazumijeva – malo bi nas znalo objasniti, recimo, članovima obitelji. E pa, naša tema to objašnjava u desecima tisuća znakova. Možda, i dalje, nije pogodno za čitanje ukućanima, ali možete probati...

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Mreza 5 / 2022 svibanj 2022.

📢 TOP!

TOP!

HP ponuda

Veliki izbor vrhunskih HP laptopa za igru, multimediju i rad ćekaju te u Linksu!

Od 2399 kn Kupi


Prijenosni BT zvučnik

HARMAN KARDON Citation 200

Vrhunski dizajn i sofisticiranost, HD zvuk, streaming putem WiFi ili BT veze, IPX4, do 8 sati reprodukcije, 40Hz–20kHz, 50W RMS, >80dB.

2.699 kn Kupi

Gramofon sa EBLT pogonskim remenom

REGA Planar 2

RB220 tonarma, 24 V motor niske buke i vibracija, Rega Carbon MM zvučnica, tanjur poboljšane preciznosti 'Optiwhite' 10 mm.

4.649 kn Kupi

5.2-kanalni 8K AV prijemnik

DENON AVR-S660H

Glasovna kontrola i ugrađeni HEOS®, vrhunsko 3D audio iskustvo, bežični streaming glazbe, BT, WiFi, Dolby TrueHD ili DTS-HD Master Audio 5.1 surround zvuk, podržava najnovije HDMI specifikacije.

4.549 kn Kupi