Epson - LightScene 3LCD projektor

R. I. ponedjeljak, 19. travnja 2021. u 00:00

Epson je predstavio svoj najnoviji LightScene 3LCD laserski projektor, dizajniran za kreiranje iskustvenih i digitalnih prikaza s natpisima za atrakcije posjetitelja, muzeje, galerije i maloprodajna okruženja.

Serija LightScene EV-110, laserski projektor od 2.200 lumena, korisnicima nudi široke mogućnosti signalizacije i prenošenja željenih poruka, kreiranja projekcije bez ruba, filtriranih svjetlosnih efekata, 3D mapiranja objekata i spajanja rubova...

Najnoviji modeli nude niz novih mogućnosti, uključujući GPI funkcionalnost, koja donosi jednostavna i isplativa iskustva, zasnovana na senzorima i interaktivnosti. Projektori LightScene dizajnirani su tako da olakšaju instalaciju širokim opsegom projekcije i zumiranja, uz motoriziranu optiku i korekciju geometrije, kako bi se osiguralo da ekran izgleda onako kako je i zamišljeno. Zahvaljujući dizajnu kugličnog zgloba, može se jednostavno postaviti na strop, na pod ili na zid, za osvjetljavanje različitih površina, prema potrebi i namjeni.

EV-110 ima ugrađeni čitač medija za bežičnu reprodukciju sadržaja, kao i Wi-Fi i LAN mogućnosti povezivanja, što omogućuje upravljanje sadržajem uživo, pomoću aplikacije Epson Creative Projection i softvera Epson Projector Content Manager, koji kombinirano pružaju kompletno rješenje za upravljanje sadržajem i kreiranje prilagođenih sadržaja. Također je lako integrirati EV-110 seriju u postojeću CMS infrastrukturu, uz jednostavno povezivanje preko HDMI kabela.

Mreza 5 / 2021 svibanj 2021.