Veracomp Adria - Ugovor o distribuciji s Palo Alto Networks

Veracomp je potpisao ugovor o distribuciji s tvrtkom Palo Alto, te će njime na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Albanije i Kosova ponuditi rješenja tvrtke Palo Alto Networks namijenjena zaštiti tvrtki od modernih prijetnji te pojačati izgradnju NextWave Palo Alto Networks partnerske mreže

V.K. utorak, 16. studenog 2021. u 05:00

Strategija tvrtke Veracomp je biti partner od povjerenja za njihove kupce, specijalist za distribuciju rješenja koja najbolje odgovaraju modernim sigurnosnim izazovima. Rješenja tvrtke Palo Alto Networks, globalnog predvodnika na području kibernetičke sigurnosti, bitna su novost u njihovom distribucijskom portfelju, čime Veracomp dodatno pojačava svoju poziciju u segmentu specijaliziranog distributera za ICT sigurnosna rješenja. Rješenja tvrtke Palo Alto Networks krajnjim će korisnicima u Adriatic regiji biti ponuđena kroz prodajnu mrežu partnera tvrtke Veracomp d.o.o.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Mreza 12 / 2021 prosinac 2021.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi