Chuwi GemiBook Pro - Nabavili smo laptop s Wisha z

poruka: 65
|
čitano: 14.800
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chuwi GemiBook Pro - Nabavili smo laptop s Wisha z".
15 godina
offline
Re: Chuwi GemiBook Pro - Nabavili smo laptop s Wis

razlika cpu snage je zanemariva, unutar 10% ili ovisno o tasku.. daleko veća i važnija razlika je u potrošnji-litografiji time trajanju iste baterije kao i gpu dio koji je jači a danas sve koristi gpu npr browser-sadržaj..

-no ti odlučuješ i na prvu nitko u radu ne bi mogao primjetiti razliku, no to vrijedi za sva računala, aute, cipele.. tj prije primjetiš da je auto crveni-plavi, nego da je jači-brži :) ..

 

-zato se ovakvi brandovi-trgovci zaobilaze, tj ako je kupljen za siću tad je i to prihvatljivo, no i tad su pravila igre ista, tj nije važno koliko je nešto jeftino-skupo, mora biti ono što je ugovoreno, na računu kao i to da mora biti ispravno-raditi, sve različito od tog nije ok i ne treba pristajati tj dok to prolazi guraju namjerno dalje.. tj ne može ti normalan sustav danas poslati pogrešno računalo-cpu.. sve je na barkod, sve ima podatak, ne rade ljudi pa da griješe.. uvaljuju stare zalihe app metodom dok se opravdavaju gužvom, pandemijom itd.. no ne rade to slučajno-greškom i to treba više 'smetati' nego sam cpu koji bi da je naveden bio i dalje dovoljno dobar za klasu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
offline
Chuwi GemiBook Pro - Nabavili smo laptop s Wisha z

Ponudili su mi 5% povrat, to nije ni 8e.

To je premalo, sta mislite kolko je u redu da trazim? Vise ih kosta slanje postom nego ovo sta su mi ponudili 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Chuwi GemiBook Pro - Nabavili smo laptop s Wis

-uzmi.. (povrat možeš dobiti ali je problem procedura, tj povrat-dostavna služba i to funkcionira samo ako oni imaju takav odnos-ugovor, ako dostava od tebe bez plaćanja preuzme pošiljku.. normalno plaćaš i kasnije dobiješ povrat, no to je sve možda + natezanje..). S povratom možeš samo dobiti nazad svoj novac, pri čemu nemaš računalo i izgubljeno vrijeme-natezanje.. ne možeš 'biti u plusu', samo na nuli ili u minusu.

 

-tj početna pretpostavka je da trebaš-želiš laptop i zato si ga kupio, dok je sam cpu unutar prihvatljivog tj ako trebaš jeftino računalo vjerojatno bi ga kupio i da je bio naveden stariji cpu.. čak da ne dobiješ povrat, ovo je više 'da oni nauče, da to ne rade..' .. 

 

-ako stvarno trebaš računalo, nakon povrata novca bi opet išao kupiti-tražiti.. i posotji šansa da bi kupio isto-ponuđeno za isti iznos jer drugih-povoljnijh u toj klasi baš i nema.. uz inflaciju i radnu snagu troškove dostave cijene lagano idu gore, ne dolje kao što je uobičajeno za rasprodaju starih zaliha jer je primarni trošak radna snaga npr dostava i nema 'mesa' za nižu cijenu.. odnosno, ako vratiš računalo i ne kupiš drugo, tad ti nije ni trebalo. Koje drugo i što je kriterij, cijena uz osnovne zadovoljavajuće mogućnosti dok uz ovaj povrat -5% sigurno nećeš naći povoljnije drugo računalo na tržištu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
offline
Chuwi GemiBook Pro - Nabavili smo laptop s Wisha z

Imaš laptop u rukama. Ako ti je laptop ok, zadrži ga i uzmi koliko možeš da dobiješ (reci npr da je GPU toliko % slabiji od onog koji je trebalo da bude, da to pravi raziku pri browsanju, da ti 8€ ne znači...). Ako ti uređaj ne odgovara, vrati. najgora varijanta je da daš novac za uređaj koji ne želiš koristiti.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2024 10:32 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
offline
Chuwi GemiBook Pro - Nabavili smo laptop s Wisha z

A navuko sam 10% povrat i to sam pristao samo zato jer nemam nikakve zamjerke u radu, sve za sta meni treba radi ko podmazano

Moj PC  
6 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice