TP Line - službena aplikacija domaćeg putničkog katamaranskog prijevoznika

Riječ je o službenoj aplikaciji domaćeg katamaranskog prijevoznika TP Line iz Zadra koji nudi redovne dnevne katamaranske linije iz Dubrovnika, Splita i Makarske, a putem koje je moguće kupovati karte, pregledavati vozni red te dobiti sve najnovije informacije…

Matija Gračanin srijeda, 24. kolovoza 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv TP Line
Namjena Službena aplikacija domaćeg katamaranskog prijevoznika
Android Play Store 
iOS App Store
Cijena Besplatan

TP Line je domaći putnički katamaranski prijevoznik koji nudi dnevne katamaranske linije iz Dubrovnika, Splita i Makarske te omogućava da se uz plovidbu katamaranom posjete i popularni otoci i to Šipan, Mljet, Korčula, Lastovo, Brač, Hvar i Vis.

Njegova službena aplikacija koja je dostupna za pametne telefone s Androidom i iPhone, uz vrlo pregledno i lijepo osmišljeno sučelje, nudi ono što bi se od ove aplikacije moglo očekivati. Osim što je moguće kupovati karte za prijevoz katamaranima koje se nalaze u floti (podržano je kartično plaćanje), tu su i neke druge korisne stvarčice.

Na primjer, s svakome je trenutku moguće na mapi pogledati linije katamarana kako bi se lakše planiralo putovanje, ali i doznati nešto više o destinacijama do kojih ovaj putnički katamaranski prijevoznik nudi prijevoz pa onda i lakše odlučiti što vrijedi posjetiti.

Tu je i pregled vremenske prognoze za destinacije, pregled prometnih informacija za brodski i cestovni promet, zatim pregled katamarana u floti, kao i kratki pregled prodajnih mjesta te još pokoja sitnica.

Aplikaciju se može koristiti i bez otvaranja korisničkog računa, premda je uvijek preporučljivo imati registriran račun, a mora se priznati da sama aplikacija radi prilično glatko. Ukratko, tko planira na putovanje katamaranima ovoga prijevoznika, svakako bi trebao iskušati i njegovu aplikaciju.