Je li i vaša mama digitalizirana?

poruka: 3
|
čitano: 783
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Je li i vaša mama digitalizirana?".
16 godina
neaktivan
offline
Je li i vaša mama digitalizirana?

Nije zabrinjavajuće, jer "posel" modnog mačka je da se povlači po medijima, da ga ljudi fotkaju i da se s njega rugaju. I takve teme odgovaraju večini čitatelja, posebno površnih, to je također industrija za sebe i kroz nju se isto povlače ogromne pare.  To je ono čim se bave tabloidi i tko čita tabloide, zna za njega. Isto tak, naši startupi koji su iznimno uspješni, gomile mladih programera, itd. poznati su ljudima koji prate taj dio. Tak da se ovdje miješaju kruške i jabuke.

 

Druga je stvar dal je korisnije da mladi prate modnog mačka umjesto da se bave nečim korisnim. No modni mačak pak s druge strane živi bolje od većine programera, pa i profesora ako ćemo iskreno, tak da sam malo u nedoumici 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 17:47 (Mckilem).
 
3 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
offline
Re: Je li i vaša mama digitalizirana?

Ja pročitao retardirana...

15 godina
offline
Je li i vaša mama digitalizirana?

moj stari (93) je nedavno bio digitaliziran - spojen na gomilu digitalnih uređaja (jedan ima čak i touchscreen!) zbog neopravdane sumnje na srčani udar. prije njega i stara (85), tijekom operacije kuka, na jednak način. bome, ta digitalizacija je svugdje. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 10:09 (Ajar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice