Titlovi problem

poruka: 6
|
čitano: 823
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 mjeseci
Titlovi problem

Koristim vlc player.e sad kako da u njemu namjestim da mi titlovi budu č i ć jer mi se umjesto toga javlja ae i e

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 22:48 (Nitro233).
19 mjeseci
neaktivan
Titlovi problem

neznam pajdo ja koristim bsplayer.To ti je spas sam skida titlove koji pasuju.esi proba lengviđ promjenuti na hrvatski u playeru...

Bolje živjeti sto godina kao bogataš nego jedan dan u bjedi
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 11:07 (teodosije).
2 godine
Re: Titlovi problem

Pozdrav,

Ne koristim ga baš ni ja nešto puno, ali ajd' probaj u tools/preferences promijeniti Default Encoding na eastern european. 

Kadir beneath Mo Moteh
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 11:53 (blacko).
14 mjeseci
Titlovi problem

Pozdrav! Imam problem što se tiče titlova...kupio sam plasmu sa kojom mogu preko usb-a gledati filmove samo neznam kako da ubacitm titlove skinuo sam titlove i stavio onako srt na titlove i avi...na računalu mi prepoznaje a na plasmi ne....nadam se da ima rješenje...

P.S. Nadam se da sam u dobroj temi..

2 godine
Titlovi problem

Ima li negdje titlova za kompletnu 2,3,4,5 sezonu ER (Hitne službe)?

Piracy lives forever!!!
2 godine
Re: Titlovi problem

Pozdrav,

Mogu ti sa velikom sigurnošću reći da nema ništa od toga, čak i na prijevodi-online ima samo malo, uglavnom nekompletirano.

Jedino ti mogu dati friendly savjet, naravno ako si dobar s engleskim, skini si na engleskom (jbg, ističem očito).

Ako netko ima neki uber link za titlove serija, molio bih (toga nikada dosta).

@Dsman:

Ovisi jesu li ti titlovi podržani od strane tv-a, tj vidi koji format prepoznaje i jel uopće prepoznaje.

Ako ne čita titlove onda ti preostaje hardcoding titlova, ali da je meni tako ja ih ne bih ni gledao.

Namjerno te ne pitam koji je tv jer mi se ne daju čitati upute.

Kadir beneath Mo Moteh
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice