BlackBerry Style 9670

poruka: 9
|
čitano: 1.750
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "BlackBerry Style 9670".
17 godina
neaktivan
BlackBerry Style 9670

baš mi je bljak ovaj blackberry, zašto ne ostanu vjerni oblicima i modelima tipa bold i curve...,mislim da je ovaj model njihov promašaj...

antonio
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: BlackBerry Style 9670
Da li moze na BB Storm 9500 ici ovaj OS6
Uvijek Vaš nikad svoj.
16 godina
neaktivan
BlackBerry Style 9670

Neznam zašto, ali mi se baš ne sviđa :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlackBerry Style 9670

slazem se sa Antoniom ovaj motel bb je zalostan. najvuse mrzim preklopne mobitele -.- al ne bi o ukusima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni se čak sviđa, ne znam, nekako su me uvijek privlačili preklopni mobiteli, a još s punom tipkovnicom, mmm.

@Mentor

Ako 9500 ima 256 MB radne memorije, onda postoje šanse.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
15 godina
neaktivan
BlackBerry Style 9670

Fora mobitel samo mi je nekako previše za cure.

xf zoja26
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
antonio17 kaže...

baš mi je bljak ovaj blackberry, zašto ne ostanu vjerni oblicima i modelima tipa bold i curve...,mislim da je ovaj model njihov promašaj...

Gdje tocno u tekstu pise da RIM odustaje od koncepta kao sto su Bold i Curve?

Inace, sto se Stylea tice, po meni je to pravi zenski BB.

Kao što su i negdje naveli, preklopni mobiteli u USA cine 50% trzista, zato je i potreban preklopni BB.

17 godina
neaktivan
BlackBerry Style 9670

mislim da će s tim silnim modelima izgubi prepoznatljivost koju ima blackberry dugi niz godina, također mislim da modeli tipa storm ne mogu konkurirati iphonu kako je to zamišljeno od strane RIM-a

antonio
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pretpoznatljivost BBa lezi u qwerty tipkovnici, fluidnom i jednostavnom OSu, dobroj bateriji i BIS/BESu. Trziste ih tjera da izdaju nove modele, Storm je, istina, katastrofa, ali Torch i Style po meni pun pogodak.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice