Samsungov Gear VR za Galaxy S6 i S6 edge

poruka: 1
|
čitano: 1.018
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsungov Gear VR za Galaxy S6 i S6 edge".
13 godina
offline
Samsungov Gear VR za Galaxy S6 i S6 edge

Obožavam ove marketinške tekstove s izrazima:

nastavlja, omogućuje, da se u potpunosti prepuste, s poboljšanim iskustvom gledanja, udobnijim dizajnom, Optimiziran, omogućuje uživanje u ... visoke rezolucije, TV emisijama, VOD (Video on demand) uslugama i fotografijama.

 Poboljšana udobnost, 15 posto manji, postao je udobniji za nošenje, kažu iz ... Ergonomski redizajnirane ,osiguravaju bolju,  unaprjeđuje  iskustvo korištenja.

  sadržaj dostupan je za preuzimanje. Korisnici imaju veliki izbor optimiziranih i lokaliziranih sadržaja od najkvalitetnijih stvaratelja, uključujući uzbudljive  kao i izvedbe akrobatske skupine Cirque du Soleil, Kurios u 360 stupnjeva, poručuju za kraj iz korejske kompanije.

 

Ono čovjek se stvarno mora potruditi pročitati između redova o ćemu se tu radi, tekst je izvorno napisan na engleskom ili korejskom od strane marketinških stručnjaka koji baš ni sami ne znaju o ćemu pišu, pa preveden... Možda je proizvod i zanimljiv , ali ....

 Može li netko iz BUG-a uzet jedan komad i opisati ga nama razumljivim rječnikom...

 
5 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice